Ferhat Göçer, Nuri Bilge Ceylan'ı hedef aldı! Nuri Bilge Ceylan hakkında skandal iddia...

Ferhat Göçer, Nuri Bilge Ceylan'ı hedef aldı! Nuri Bilge Ceylan hakkında skandal iddia...

Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği Başkanı ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, 'Kuru Otlar Üstüne' filmiyle gişede rekor kıran Nuri Bilge Ceylan'ı hedef alarak çarpıcı açıklamalara imza attı. Göçer'in açıklaması sonrasında gözler Ceylan'a çevrildi.

29 Eylül'de vizyona giren, başrolde Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar ve Musab Ekici'nin yer aldığı, 'Kuru Otlar Üstüne' filmiyle 6 yıl aradan sonra hayranlarıyla buluşan Nuri Bilge Ceylan hakkında skandal bir iddia orta atıldı. Ünlü yönetmenin kendisi hakkında ortaya atılan iddia sonrasında nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

6 yıl aradan sonra 'Kuru Otlar Üstüne' filmiyle yönetmen koltuğuna oturarak setlere geri dönen Nuri Bilge Ceylan, söz konusu filmin vizyona girdiği ilk günden itibaren gişe rekorlarını altüst etti.

Box Office Türkiye'nin verisine göre; 'Kuru Otlar Üstüne' 341 bin 884 kişi tarafından izlenerek Ceylan'ın en çok izlenen filmi oldu. Ceylan'ın gişede rekor kıran filmi hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı.

FERHAT GÖÇER, NURİ BİLGE CEYLAN'I HEDEF ALDI

Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği (MSG) Başkanı, ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Nuri Bilge Ceylan’ın 76. Cannes Film Festivali’nde Merve Dizdar’a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandıran "Kuru Otlar Üstüne" filmi hakkında açıklamalarda bulunarak ünlü yönetmeni hedef aldı.

'TELİF İSTEMEZDİM'

Ünlü şarkıcı, "Son Aşkım" isimli şarkısının söz konusu filmde Ceylan tarafından izinsiz şekilde kullandığını öne sürerek “Nuri Bilge Ceylan, çok değerli bir yönetmen, onun filminde benim şarkımın kullanması beni çok mutlu eder, gururlandırır. Filmi izleyen arkadaşlarım bana söyledi… Onun üzerine izledim ve gördüm… Bu arada filmi de çok beğendim… Bana da sürpriz oldu. Bana bildirse de telif istemezdim zaten” diye konuştu.

Göçer'in açıklaması sonrasında gözler Ceylan'a çevrildi. Ceylan'ın Göçer'in açıklamalarına nasıl bir yanıt vereceği şimdiden merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN