Filiz Akın'ın yanındaki kız çocuğunu tanıdınız mı?

Filiz Akın'ın yanındaki kız çocuğunu tanıdınız mı?

Tiyatrodan televizyona pek çok alanda oyunculuğuyla dikkat çeken Binnur Kaya'nın Türk sinemasının efsane ismi Filiz Akın ile aynı karede olduğu anlaşıldı. Avrupa Yakası dizisiyle tanınan Kaya o kareyi, "Çocukluğumun en değerli hazinelerinden bu fotoğraf... Hayallerimi hayranlıkla seyre daldığım zamanlardan..." diye tanımladı.

Yalı Çapkını dizisiyle gündeme gelen Binnur Kaya günümüzün en bilinen oyuncuları arasında yerini alıyor. Tiyatro ve sinema dünyasında da yer alan Binnur Kaya'nın, Yeşilçam yıldızlarından Filiz Akın'la olan bir çocukluk fotoğrafı oldukça dikkat çekti.

Binnur Kaya'nın Türk sinemasının usta isimi Filiz Akın ile çektirdiği bir kare, sosyal medyada ses getirdi.

Binnur Kaya, Filiz Akın ile olan fotoğraflarını sosyal medyada şu ifadelere yer vererek paylaşmıştı:

"Çocukluğumun en değerli hazinelerinden bu fotoğraf... Hayallerimi hayranlıkla seyre daldığım zamanlardan... Gönülden sevdiğin her insanla, her şehirle yolun kesişir, bundan eminim... Çocukluğumun hazineleri, bugünümün kıymetlileri... Güzel çocuklardık, güzel hayaller kuran... Çocukluğumuza, bugünümüze, hayallerimize selam olsun..."

İşte Binnur Kaya ile Filiz Akın'ın o karesi...

yeni-proje-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN