Fulya Öztürk'ten yıllar sonra gelen Fatih Portakal itirafı! O video sonrası birbirine girmişlerdi!

Fulya Öztürk'ten yıllar sonra gelen Fatih Portakal itirafı! O video sonrası birbirine girmişlerdi!

Fulya Öztürk, Fatih Portakal ile ilgili itirafında, "Söylememeliydim ama..." şeklinde bir ifade kullanarak pişmanlığını dile getirdi. Ayrıntılar haberimizde...

Fulya Öztürk, katıldığı Katarsis programında geçmişte yaşanan tartışmalı olaya ilişkin samimi bir itirafta bulundu. Programın yayınlandığı dönemde cinsel içerikli film izlendiği iddiasıyla Fatih Portakal tarafından sert eleştirilere maruz kalan Öztürk, canlı yayında açıklamalar yaparak özür diledi. Ancak aynı zamanda Fatih Portakal'ı da eleştirdi ve televizyonlarda yaşanan benzer durumları hatırlattı.

FULYA ÖZTÜRK: GÜNDÜZ KUŞAĞI BENİMLE Mİ BAŞLADI?

2

Fatih Portakal ise Fulya Öztürk'ün açıklamalarına cevap vermedi ancak Öztürk'ün pişmanlık duyduğunu ve hatalı olduğunu ifade etmesine değindi. Fulya Öztürk, programda kendisinin ve Portakal'ın arasının açık olduğunu belirtti ve bağırma şeklinin yanlış olduğunu kabul etti. Ayrıca, Fatih Portakal'ı "Gündüz kuşağı benimle mi var oldu ben mi gözünüze battım bana da çok samimi gelmemişti açıkçası" diyerek eleştirdi.

Bu açıklamalarla birlikte Fulya Öztürk, geçmişte yaşanan olaylar üzerinden pişmanlığını dile getirdi ve Fatih Portakal ile aralarındaki gerginliği vurguladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN