'Gaddar' dizisine yeni isim

'Gaddar' dizisine yeni isim

Çağatay Ulusoy'un başrol oynadığı Now TV'de yayınlanan Gaddar dizisine yeni bir ismin katılacağı açıklandı.

Ay Yapım'ın yeni yapımı Gaddar yeni bir ismi kadrosuna konuk oyuncu olarak katıyor. Oyuncu İbrahim Çelikkol, Gaddar'ın önümüzdeki bölümlerinde 'Korkut Zakkum' rolüyle diziye katılacak.

Çağatay Ulusoy’un başrol oynadığı “Gaddar”da, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan gibi isimlerin yer alıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, “Kuş Uçuşu” dizisinin üçüncü ve son sezonuyla nisan ayın izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan İbrahim Çelikkol, Now’ın iddialı dizisi Gaddar’a Korkut karakteriyle konuk olacak.

'KORKUT ZAKKUM' ROLÜ

İbrahim Çelikkol “Gaddar” dizisinde babasının gözlerinin önünde annesini öldürmesinin travmasını iki kardeşine sahip çıkmak zorunda kalarak bastıran, hayata tutunmak için de yasa dışı işlere giren ve kısa sürede yer altı dünyasına korku salan Korkut Zakkum karakterini canlandıracak.

AY YAPIM GELENEĞİNİ BOZMADI

Ay Yapım daha öncede iddialı dizilerine önemli oyuncular konuk olmuştu. “Ezel” dizisine Kıvanç Tatlıtuğ, “Çukur” dizisine ise Barış Ardıç konuk oyuncu olarak rol almıştı. brahim Çelikkol'un da “Gaddar” dizisine birkaç bölüm konuk olarak yer alması bekleniyor.

bf1176cca269238ab19bc6ded77922d1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN