Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran açıklama! Resmen açıkladı: Ali Koç başkanlığı bırakacak mı?

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran açıklama! Resmen açıkladı: Ali Koç başkanlığı bırakacak mı?

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'in sahibi Acun Ilıcalı, sezon sonunda başkanlığı bırakacağını açıklayan Fenerbahçe başkanı Ali Koç hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i 2022 yılında 24 milyon euro karşılığında satın alarak futbol dünyasına giren ve söz konusu tarihten bu yana futbol alanında dikkat çekici yatırımlara imza atan Acun Ilıcalı, sezon sonunda başkanlığı bırakacağını açıklayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

343 Digital YouTube kanalına konuk olarak Serhat Ulueren'in sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde "Allah’ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkanımız ve yönetim kurulumuz olacak" açıklamasına imza atarak başkanlığı bırakacağını açıklayan Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç'un başkanlığa devam etmesi için kendisini ikna etmeye çalışacağını açıklayan Acun Ilıcalı, "Onu yakından tanıyan biri olarak; zamanını, parasını bu kadar harcayan, Türkiye'deki önemli insanlardan birisi olarak da Fenerbahçe'ye daha da faydalı olacağını düşünüyorum. Hikayesinin bitmediğini düşünüyorum. Bu konuda ikna etmek için ben de elimden geleni yaparım." diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN