Garanti Bankası gemileri yaktı! Bu kez vatandaşa kazandıracak: 10.000 TL'yi sıfır faizle almak için tek yapmanız gereken bu!

Garanti Bankası gemileri yaktı! Bu kez vatandaşa kazandıracak: 10.000 TL'yi sıfır faizle almak için tek yapmanız gereken bu!

Garanti Bankası tarafından müşterilerine 10 bin TL ödeme yapılacağı haberi kısa sürede ilgi odağı oldu. Oturduğunuz yerden 10 bin TL alabilmek için son günler yaklaştı. Vatandaşın nakit ihtiyacı gün geçtikçe artış gösterirken sıfır faiz oranıyla kredi imkanı verildi. İşte, Garanti Bankası nakit avans kampanya detayları haberimizde yer almaktadır.

Nakit avans çekmek isteyen vatandaşlar için sıfır faiz ile ödeme imkanı sunuldu. Yeni yılla beraber zam haberleri gelmeye devam ederken enflasyon oranlarının artışıyla beraber alım güçlerinde azalmalar yaşandı. Garanti Bankası kolları sıvarken taksitli nakit avans fırsatı verildi. İşte, Garanti Bankası avans ödemeleri için tüm detaylar haberimizde.

GARANTİ BANKASI NAKİT AVANS KAMPANYASI

Acil nakite ihtiyacı olan vatandaşlara 10 bin TL'ye varan nakit avans fırsatı verilirken Garanti Bankası üzerinden onay alınarak kampanya detayları açıklandı. Mobil uygulaması üzerinden anında onay alınarak ödemeler hesaplara yatırılır. 31 Ocak 2023 tarihine kadar devam eden kredi için sıfır faiz olması ise ilgi odağı olundu. Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden ''Müşteri Olmak İstiyorum'' kısmına giriş yapılarak işlemler tanımlanır. Yüzde sıfır oranı ile faydalanırken kredi kartı başvurusunda bulunması gerekir. Garanti Bankası 14 günlük süre geçmeden kredi kartı başvurusu yapılırken kredi kartının 31 Ocak tarihine kadar onaylanarak masrafsız olarak nakit avans kampanyası sunulur.

garanti bankası taksitli nakit avans

TAKSİTLİ AVANS 6 TAKSİT İMKANI

31 Ocak tarihine kadar devam eden kampanya için nakit avans üzerinden 6 aylık taksitli halde ödemeler yapılır. İlk ay ödemesi diğer aylara göre fazla olurken kalan 5 ay ise eş taksitlerle ödeme planlaması yapılır. Faizsiz nakit avans kısmı ilgisini çeken vatandaş, şu sıralar adeta Garanti BBVA mobil uygulamasına akın ediyor.

YENİ MÜŞTERİLERE BİN TL BONUS

Bununla beraber Garanti Bankasının yeni müşterisi olanlara ise 1000 TL bonus verileceği bilgisi geldi. Bonus Flexi, Flexi, ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus Kart'lar için geçerli olmayacak bu kampanyadan faydalanmak için diğer kredi kartlara başvurmanız ve Ocak sonuna kadar 1.000 TL harcaması zorunlu olarak kayıtlarda yerini aldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN