'Gelinim Olur musun'un Tülin'i son haliyle şaşırttı! Sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu

'Gelinim Olur musun'un Tülin'i son haliyle şaşırttı! Sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu

Bir döneme damga vuran 'Gelinim Olur musun?' yarışmasında Caner Toygar ile inişli çıkışlı ilişkisiyle hafızalarda yer edinen Tülin Koca'nın son hali gündem oldu. İşte, 'Gelinim Olur musun?' programıyla adını duyuran Tülin Koca'nın şimdiki hali...

Ebru Akel'in 2004 yılında sunuculuğunu yaptığı reality şov programı 'Gelinim Olur musun?' bir döneme damga vurmuştu.

Semra Kaynana, Ata Türk, Sinem Umaş, Caner ve Tülin Koca gibi yarışmacılar, programın dikkat çeken isimleri arasında yer almıştı.

gelinim-olur-musun-yarismacilari.jpg

'GELİNİM OLUR MUSUN' TÜLİN'İN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Programın dikkat çeken isimlerinden Tülin Koca, Caner Toygar ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişki ile adını duyurmuştu. Büyük bir hayran kitlesi edinen Tülin ve Caner'in aşkı mutlu sonla bitmedi.

Seyircilerin Caner ve Tülin'in evlenmesini beklediği o yıllarda, ikili programın dışında pek çok gündüz kuşağı programında da boy gösterdi.

gelinim-olur-musun-tulin-caner.jpg

Yıllar sonra Caner Toygar'ın Esra Erol'un evlilik programıyla ekranlara dönmesinin ardından Tülin Koca da Seda Sayan'ın kadrolu gelin adayı ve yorumcusu oldu.

Uzun yıllardır gözlerden uzak bir yaşam süren Tülin Koca'nın son halini görenler çok şaşırdı. Tülin Koca'nın fotoğrafına adeta yorum yağdı.

İşte, 'Gelinim Olur musun?' yarışmacısı Tülin Koca'nın son hali:

gelinim-olur-musun-tulin-son-hali.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN