İstanbul'da arabası olanlara duyuruldu! Paranızı geri alabilirsiniz: Eğer ödediyseniz...

İstanbul'da arabası olanlara duyuruldu! Paranızı geri alabilirsiniz: Eğer ödediyseniz...

İstanbul’da yaşayan ve otomobil sahibi olan milyonlarca vatandaş için önemli bir duyuru yapıldı. İşte detaylar…

Otomobil sahibi olan İstanbullular için önemli bir gelişme yaşandı.son  Detaylar haberimizde….

banka

İSTANBUL’DAKİ ARAÇ SAHİPLERİ: ÖDEDİĞİNİZ BU PARAYI GERİ ALACAKSINIZ!

İstanbul'daki araç sahiplerini etkiliyor. Bir duyuru yapıldı. Yapılan açıklamaya göre vatandaşlar ödemelerini geri alabilecek. Başvuru süresi 31 Ağustos'a kadar.

İstanbullulara önemli bir duyuru yapıldı. Duyuruya göre İstanbulkart üzerinden yapılan ödemeler nakit olarak iade edilecek. Kampanya bugün başladı ve 31 Ağustos'a kadar devam edecek.

KAMPANYA KOŞULLARI:

İspark otoparkında İstanbulkart ile yapılan ödemeler nakit olarak iade edilecektir.

Kullanıcılar birden fazla İstanbulkart'ta kampanyalardan yararlanabilir, ancak kampanyanın tamamı için 150 TL'ye kadar ödül verilecektir.

Ödül TL, ödemenin yapıldığı İstanbulkart'a talimat olarak yüklenir.

Talimat olarak yüklenen Ödül TL'ler, İstanbul Kart Mobil'de NFC üzerinden veya İstanbul Kart'ın otobüs içindeki herhangi bir yükleme noktasına, otobüs duraklarındaki sipariş yükleme noktalarına ve ulaşım cihazlarına dokunarak tanımlanabilir.

Ödüller nakit olarak ödenemez.

Kampanyadan faydalanmak için kampanyaya katılmadan önce İstanbulkart'ı kişiselleştirmeli, açık rıza ayarlarınızı netleştirmeli ve en az bir ticari elektronik ileti izni vermelisiniz.

Ticari elektronik iletilere ilişkin açık rızanız ve izniniz İstanbulkart Mobil veya https://bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfanızdan düzenleyebilirsiniz.

İstanbulkart Mobil'i bit.ly/istanbulkart_mobil sitesinden indirerek kişiselleştirme işlemini gerçekleştirebilir ve ticari elektronik iletiler için açık rıza ve yetkilendirmenizi en kolay şekilde düzenleyebilirsiniz.

Kampanya bilgileri İstanbulkart mobil kullanıcılarına push bildirimi veya SMS ile gönderilecektir.

TL fiyatlarının yüklenmesinde sistemsel gecikmeler nedeniyle kesinti olması durumunda, BELBİM AŞ müşteri memnuniyetine bağlı olarak en kısa sürede TL fiyatları yükleyecektir.

BELBİM AŞ kampanyayı durdurma ve değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN