Muhalefetten kabineye ilk açıklama: Hayırlı olsun kaybedecek vakit yok

Muhalefetten kabineye ilk açıklama: Hayırlı olsun kaybedecek vakit yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bakanlar listesini açıkladı. Erdoğan'ın açıklamasının ardından muhalefetten yeni bakanlara ilişkin açıklama geldi. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, "Ülkemizin özellikle ekonomi konusunda kaybedecek hiç vakti yok. Seçim öncesinde uygulanan ağır yanlışlarla dolu ekonomi politikalarından derhal vazgeçilmeli." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen yeni bakanlar listesini açıkladı. Eski kabineden 16 bakanın değiştiği listeye muhalefetten ilk açıklama geldi. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sosyal medya hesabı Twitter'dan "Ülkemizin özellikle ekonomi konusunda kaybedecek hiç vakti yoktur. Seçim öncesinde uygulanan ağır yanlışlarla dolu ekonomi politikalarından derhal vazgeçilmelidir. Türkiye bu denli kötü bir rezerv tablosu, yüksek enflasyon ve 1 trilyon liraya koşan bütçe açığı ile daha fazla devam edemez." ifadelerini kullandı.

Özcan'ın açıklamaları şöyle;

"Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim. Ülkemizin özellikle ekonomi konusunda kaybedecek hiç vakti yoktur. Seçim öncesinde uygulanan ağır yanlışlarla dolu ekonomi politikalarından derhal vazgeçilmelidir. Türkiye bu denli kötü bir rezerv tablosu, yüksek enflasyon ve 1 trilyon liraya koşan bütçe açığı ile daha fazla devam edemez. Mart ayında yapılacak yerel seçimler nedeniyle bugün verilecek herhangi bir taviz bu kötü tabloyu daha da ağırlaştırır. Umarım durumun ciddiyetine uygun para, maliye ve bankacılık politikaları derhal uygulanıp, bu politikalardan kaynaklanan maliyetin yükü adil bir biçimde dağıtılır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN