Genç Kocaya Saç Ektiren Seda Sayan Yandı! Bakın Kocası Ne Hale Geldi?

Genç  Kocaya Saç Ektiren Seda Sayan Yandı! Bakın Kocası Ne Hale Geldi?

Geçtiğimiz aylarda kendisine silikon taktıran eşi Çağlar Ökten'e ise saç ektiren Seda Sayan, Ökten'e verdiği doğum gün hediyesi ile çok konuşulmuştu. Eşine doğum günü hediyesi olarak saç ektiren Sayan'ın eşi Çağlar Ökten bakın şimdi ne halde?

25 yaş küçük Çağlar Ökten ile 7. kez evlilik için masaya oturan Seda Sayan, genç eşiyle beraber dünya turuna çıktı. Evlenmeden önce ve evlendikten sonra gençleştirme işlemi yaptıran Seda Sayan, kocasına da doğum günü hediyesi olarak saç ektirmişti. Bu hediyesi ile çok konuşulan Sayan, eşiyle paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Kocasının yeni saçlı hali ise ağızları açıkta bıraktı. Bakın ne hale geldi?

sedasaayn2.jpg

SEDA SAYAN-ÇAĞLAR ÖKTEN ÇİFTİNİN YENİ İMAJI

Ailelerin katılmadığı sade bir nikah töreni ile dünya evine giren Çağlar Ökten- Seda Saya çift balayı için Paris ve Hollanda'yı tercih etti. Daha sonra Yunanistan ve İsviçre'ye giden çift soluğu tekrardan Türkiye'de aldı. Sabahların Sultanı Seda Sayan programında beraber olan ikilinin yeni sezon çalışmaları da başladı.

sedasayan3.jpg

Uzun bir tatilden sonra işlerinin başına geçen çiçeği burnunda çift yeni halleriyle de dikkatleri çekti. Geçtiğimiz aylarda eşi Seda Sayan tarafından saç ekimi hediye edilen Ökten'in yeni saçlı hali ağızları açıkta bırak. Bazı kullanıcılar "Saçı bir gecede uzamış" yorumları yaptı.

sayannnn.jpg

ÇAĞLAR ÖKTEN'İN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ UZADI

Haklarında çıkan ayrılık dedikodularına da tatil pozları ile cevap veren ikili evliliklerini dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. Her anları sosyal medyada gündem olan çiftin yeni imajları da konuşulmaya başlandı.

1464643.jpg

Seda Sayan, silikon yeniletme, çene, boyun, bacak ve bel bölgelerine incelme ile gençleştirme işlemi yaparken, eşi Çağlar Ökten'e de saç ektirdi. Sosyal medya hesabından "Doğum günü hediyesi çok yakıştı" notu ile eşinin saç ektirdiği görüntülerini paylaştı Saçlarını ektiren Çağlar Ökten'in yeni halini gören şaşkınlığını gizleyemedi.

İŞTE ÇAĞLAR ÖKTEN'İN SAÇ EKİMİ SONRASI FOTOĞRAFI

caglarokten.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN