Genç, yaşlı herkese müjde! Bir tıkla 10.000 TL para hesapta: Kampanya bitmeden harekete geçin!

Genç, yaşlı herkese müjde! Bir tıkla 10.000 TL para hesapta: Kampanya bitmeden harekete geçin!

QNB yine bir şeyler yapıyor! Kredi başvurusunda bulunun, anında 10.000 TL kredi yanında! Haberin devamı için lütfen okumaya devam edin.

QNB yeni bir borç verme kampanyası duyurdu! Başvurduğunuzda hemen cebinize 10.000 TL koyun. İşte kredi kampanyasına ilişkin tüm detaylar...

QNB yine bir şeyler yapıyor! Kredi başvurusunda bulunun, anında 10.000 TL kredi kazanın! Büyüyen ekonomik kriz ve enflasyon oranı vatandaşlar için giderek daha zor sorunlar yaratıyor. Vatandaşlar nakit ihtiyaçları konusunda çok sıkıntı yaşıyor. Banka kredilendirme faaliyetleri için çözümler arıyor. Bu kapsamda QNB, ilaca benzer bir kredi faaliyeti başlattı. Hemen başvurun, anında 10.000 TL cebinde olsun!

qnb

Bankanın emeklilere ve kamu görevlilerine yönelik ikramiye yarışmasının ardından bu kez de kredi yarışmasına girdiler. Ancak bu yarışta kazanan QNB olacak gibi görünüyor. Başladığı kampanya kredisi için hemen başvurun, 10.000 TL anında cebinizde olsun! QNB kredisi ödemeleri ve başvuru koşulları ile ilgili tüm detaylar...

DÜŞÜK FAİZLE PARAN ANINDA CEBİNDE

Nakit ihtiyacını karşılamakta zorlanan vatandaşlar, QNB sponsorluğunda kredi kampanyasından yararlanıyor. Düşük faizli kredi başvurusunu hemen yapın, anında 10.000 TL kredi kazanın! Ayrıca QNB Finansbank, geri ödeme koşullarında bazı değişikliklere giderek etkinliğin detaylarını açıkladı. İşte kampanyanın öne çıkan şartları...

para

NAKİT SIKINTISI DİYE BİR SORUN KALMAYACAK

QNB Finansbank, vatandaşların nakit sıkıntısı çektiği bu dönemde 5 farklı kredi kampanyasıyla adından söz ettirmeyi başardı! Finansbank, ilgili etkinliklerini birer birer kamuoyuna duyururken, "Kredi Buluşuyor" etkinliğinden 7 gün içinde başvuru yapanların yararlanabileceğini duyurdu. Bu ortamda avantajlı faiz oranlarından faydalanabilir, ihtiyacınız olan ödemelerden yararlanmaya hak sahib olabilirsiniz!

Bu fırsatların yanı sıra son bir yılda ihtiyaç kredisi ve hazır kredi seçeneklerinden faydalanmayan müşteriler için yeni kampanya hazırlıklarının tamamlandığı duyuruldu.

KREDİ KULLANMAYANLAR AVANTAJLARINI DEĞERLENDİRİYOR

Finansbank, yeni kampanya hakkında açıklamalarda bulunurken, geçen yıl kredi fırsatlarından yararlanmayan müşterilerini de unutmadı. Bu kapsamda Finansbank; "Faaliyet Evrensel Krediler" başlığı altında yeni faaliyetiyle ilgili ilginç detayları açıklıyor. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için resmi QNB Finansbank internet sitesini veya size en yakın QNB Finansbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN