Siyah noktalardan kurtulmaya çalışmaktan sıkıldınız mı? O halde bu ev ilaçlarını deneyin! Deneyen kozmetik ürüne para vermiyor

Siyah noktalardan kurtulmaya çalışmaktan sıkıldınız mı? O halde bu ev ilaçlarını deneyin! Deneyen kozmetik ürüne para vermiyor

Genişlemiş ve tıkanmış gözeneklerin siyah renkli küçük noktalar şeklinde belirginleşmesi ciltte istenmeyen siyah noktalara neden olur. Kadın ve erkek demeden tüm bireylerin sıklıkla yakındığı cilt sorunlarının başında siyah noktalar gelir. Peki siyah noktalarla nasıl başa çıkabileceğinizi biliyor musunuz?

Hepimiz bu sorunun ne kadar sinir bozucu olabileceğini biliyoruz: Bir restorana giderken veya arkadaşlarınızla buluşurken mükemmel görünmeye çalışıyorsunuz ve ne oluyor? Yeni bir siyah nokta gördünüz! Ne yazık ki çoğumuz için bu, başa çıkılması çok can sıkıcı olabilen yaygın bir sorundur. İyi haber: Size hızlı bir çözüm vaat eden sayısız ürün var. Her eczane ve büyük süpermarket, sonsuz sayıda güzellik ürünü sunar. Kötü haber: Birçoğu gerçekten çalışmıyor. Olsa bile, genellikle potansiyel yan etkileri olan kimyasallar ve maddelerle doludurlar. Siyah noktalarınızdan kurtulmak için doğru aracı bulamadan bir dizi ürün denediniz mi? O zaman aşağıda belirtilen bazı ev ilaçlarını denemenin zamanı geldi.

looking-for-blackhead-735x420.jpg

KABARTMA TOZU

Hemen hemen her ev, bir amaç için kabartma tozu kullanır. Bu yararlı, çok amaçlı yetenek pek çok durumda yardımcı olsa da, aslında satın alınması çok ucuzdur, bu yüzden herkesin en azından bir kısmını evinde saklaması gerekir. Ama siyah noktalarla savaşmak nasıl çalışır? Her şeyden önce, kabartma tozu, ölü deri hücrelerinin yanı sıra yağ ve kiri çıkarmak için harikadır. Bu, cildinizin daha iyi görünmesine ve hissetmesine yardımcı olur. Ancak kabartma tozu çok faydalı başka bir avantaj daha sunar: pH dengesizliklerini nötralize eder. Tek yapmanız gereken kabartma tozunu biraz suyla karıştırarak yüzünüze sürebileceğiniz bir macun yapmak. En iyi etkiye haftada iki ila üç kez bu macunla cildinize nazikçe masaj yaparak ulaşılabilir. Bu çok yönlü yetenek cildinizi biraz kurutma eğiliminde olduğundan, her kabartma tozu uygulamasından sonra nemlendirici bir losyon uyguladığınızdan emin olun.

shutterstock-193730342-3-768x576.jpg

ESMER ŞEKER, LİMON, BAL

Güçlü bir peeling karışımı elde etmek için esmer şeker, bal ve limon suyunu karıştırıp siyah noktalarınıza uygulayabileceğiniz yapışkan bir macun yapmalısınız. Bu gerçekten göründüğü kadar güzel kokuyor. En iyi sonuçlar için, bir çorba kaşığı esmer şeker ile bir çorba kaşığı balı karıştırıp ardından biraz limon suyuyla karıştırmalısınız. Karışım hazır olduğunda, biraz sabır ve çokça disiplin göstermelisiniz: yüzünüze dairesel hareketlerle yaklaşık beş dakika masaj yaptığınızdan emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN