Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit meğer yıllardır evliymiş! Eşinin güzelliğini görenler mest oldu

Gibi'nin Yılmaz'ı Feyyaz Yiğit meğer yıllardır evliymiş! Eşinin güzelliğini görenler mest oldu

Ünlü oyuncu Feyyaz Yiğit, Exxen platformunda yayınlanan popüler dizi "Gibi"nin yıldızı olarak izleyicilerin karşısına çıkmaktadır. Ancak, özel hayatını sır gibi saklayan Yiğit'in eşiyle ilgili merak edilen detaylar gün yüzüne çıktı. Feyyaz Yiğit'in eşi, göz kamaştıran güzelliğiyle herkesi hayran bırakmaktı. İşte Feyyaz Yiğit'in eşi...

Başarılı oyuncu Feyyaz Yiğit, sinema ve televizyon dünyasında adını duyurmuş bir isim olarak ön plana çıkıyor. Özellikle "Ölümlü Dünya" ve "Cinayet Süsü" gibi projeleriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Şimdilerde ise Exxen platformunda yayınlanan "Gibi" dizisiyle büyük ilgi toplamaktadır. Kendine özgü tarzı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Feyyaz Yiğit, özel hayatını ise gözlerden uzak bir şekilde sürdürmektedir. Ancak, son zamanlarda eşinin kim olduğu merak konusu olmuş ve sır gibi saklanan bilgi ortaya çıkmıştır. Feyyaz Yiğit'in eşi, güzelliğiyle herkesi hayran bırakmıştır.

FEYYAZ YİĞİT'İN EŞİ

1

2

Feyyaz Yiğit'in eşi, reklamcı Sedef İnanç ile 2018 yılında evlenmiştir. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ve duru güzelliğiyle dikkat çeken Sedef İnanç, Feyyaz Yiğit'in hayatında önemli bir yer tutmaktadır. İkili, özel hayatlarını korumayı tercih etse de, zaman zaman çiftin birlikte paylaştığı fotoğraflar sosyal medyada gündem olmuştur.

Feyyaz Yiğit'in kariyeri ise oldukça çeşitlidir. 1988 yılında Düzce'de doğan oyuncu, Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde Resim bölümünü tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'ne girmiştir. Üniversite sonrasında reklam ajanslarında çalışmaya başlayan Feyyaz Yiğit, Okan Bayülgen ile tanışmasıyla televizyon dünyasına adım atmıştır. Bayülgen'in programı olan "Disko Kralı"nın içeriklerini hazırlayan ekip içinde yer alarak müzik grubunda gitar çalmıştır.

Feyyaz Yiğit, 2012 yılında yayınlanan "Feyyaz" isimli web dizisiyle Türkiye'de ilk profesyonel web dizisinin yaratıcısı olmuştur. Aynı zamanda senarist ekibi içinde yer aldığı projelerde de rol almıştır. 2018 yılında gösterime giren "Ölümlü Dünya" filmiyle Komedi Dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmıştır.

2021 yılından itibaren Feyyaz Yiğit, Aziz Kedi ile birlikte kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği "Gibi" adlı internet dizisinde yer almaktadır. Bu dizi Exxen platformunda izleyicilerle buluşmaktadır. Feyyaz Yiğit'in başarılı performansı ve diziye kattığı renk, izleyiciler tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Feyyaz Yiğit'in hem oyunculuk yeteneği hem de özel hayatındaki sıradışı tercihleri, onu sektörde öne çıkan bir isim haline getirmektedir. Hayranlarının merakla takip ettiği Feyyaz Yiğit, kariyerindeki başarılarına ve özel hayatındaki mutluluğa hızla ilerlemektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN