Gönül dağı yeni bölüm ne zaman?

Gönül dağı yeni bölüm ne zaman?

"Gönül Dağı", TRT 1 kanalında yayınlanan popüler bir Türk dizisidir. Dizi, yöresel kültür ve geleneklere yer vererek Anadolu'nun güzel bir köyünde geçmektedir. Dizinin hayranları, yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı konusunda sık sık sorular sormaktadır.

2018 yılından beri TRT 1 kanalında yayınlanan bir Türk televizyon dizisi olan Gönül Dağı dizisi büyük küçük herkes tarafından sevilerek izlenmekte. Geçtiğimiz hafta ise Türkiye - Ermenistan futbol maçından dolayı, sevilen dizi ekranlara gelememişti. Şimdi ise çoğu kullanıcı '' Gönül dağı yeni bölüm ne zaman? '' sorusunun cevabını arıyor.

5fc9654fd265a216d086f4d2.jpg

Gönül Dağı Yeni Bölüm Ne Zaman?

"Gönül Dağı" dizisinin yeni bölümleri genellikle her hafta Cumartesi günü saat 20:00'da TRT 1 kanalında yayınlanmaktadır. Ancak, bazen özel günler veya program değişiklikleri nedeniyle yeni bölümler bir hafta ertelenebilir. Dizinin yeni bölümleri her hafta heyecanla beklenmektedir ve dizi, geniş bir izleyici kitlesine sahiptir. Dizideki karakterlerin hikayeleri, yerel kültür ve geleneklere bağlı kalarak işlenmektedir ve bu da diziye ayrı bir değer katmaktadır.

"Gönül Dağı" dizisi, Türk televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden biridir. Dizinin her bölümü, olay örgüsü ve karakterlerin gelişimi ile dizi hayranları tarafından ilgiyle takip edilmektedir. Gönül dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı 91.bölümüyle 1 Nisan Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyici kitlesiyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN