Görseldeki elmalardan bir tanesi farklı! 15 saniye içerisinde bulanların üstün zeka belgesi var: Bakalım siz bulabilecek misiniz?

Görseldeki elmalardan bir tanesi farklı! 15 saniye içerisinde bulanların üstün zeka belgesi var: Bakalım siz bulabilecek misiniz?

Sosyal medya üzerinden sık sık gündeme gelen optik illüzyon testlerine bir yenisi daha eklendi. Görsel üzerinde yer alan 84 elmadan farklı olanın bulunması isteniyor. Farklı elmayı 15 saniyede bulanların IQ testi 130'un üzerine çıktı. Sadece üstün zekalıların çözebileceği test haberimizde.

Zeka testleri popüler olmaya devam ederken verilen testleri belirlenen süre zarfında bulanların IQ seviyesi herkesi şaşırttı. Görsel yanılsama veya bir diğer ismiyle optik illüzyon beyin içerisinde ki algıları çalıştırıyor. Resimde bulunan elmalardan farklı olanı bulmak için elmaların yapraklarına, renkleri ve boyutlarına dikkat etmeniz öneriliyor. İşte, zeki insanların çözebildiği test haberimizde.

FARKLI ELMAYI BULUN

IQ seviyesi 130'un üzerinde olanların 15 saniyede bulduğu bu testte yanılsamalar fazlasıyla ön plandadır. Bazı insanlar buna çok süratli bir şekilde cevap verebilirken bazılarımızın gözleri ise yeterince iyi görmüyor. Verilen süre içerisinde sonuca gidemeyenler üzülmesin farklı olan elmayı gösteren görsel aşağıda yer almaktadır. 

Farklı elmayı bulma

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN