Gözlem testi: 119'u sadece 15 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece deha saati yenebilir!

Gözlem testi: 119'u sadece 15 saniyede tespit edebilir misiniz? Sadece deha saati yenebilir!

Sadece 15 saniyede 118 arasından 119'u tespit edebileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Bu beyin teaserını deneyerek kanıtlayın! Görsel becerilerinizi test etmenin ve biraz eğlenmenin harika bir yolu.

Bir meydan okumaya var mısın? Günün oyununda 118 arasından 119'u 15 saniyeden kısa sürede bulmanız gerekiyor. Buradaki zorluk aşağıdaki resimde eksik olan sayıyı bulmaktır. Gözlem oyunları, çocukların zihinlerini geliştirmelerine ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmanın mükemmel bir yoludur. Gözlem oyunları oynamak, çocukların kalıpları daha iyi tanımayı öğrenmelerine, problem çözme pratiği yapmalarına ve algısal yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olabilir.

119'U 15 SANİYEDE GÖREBİLİR MİSİN?

Kartal gözlerin var mı? Hadi bulalım! Görevi üstlenin ve 118 numara arasından sadece 15 saniye içinde 119 sayısını bulmaya çalışın . Birkaç denemenizi alırsa endişelenmeyin, zor olabilir!

Bu görsel beyin teaserını çekmek için, makalenin üst kısmındaki resme değil, aşağıdaki resme bakın; o sadece örnekleme amaçlıdır. Eğlenin ve zaman ayırın!

55.jpg

15 saniyede 118 arasında 119'u tespit edebilir misiniz? Zor bir meydan okuma olabilir, ancak odaklanma ve kararlılıkla bunu başarabilirsiniz. Burada başarının anahtarı, dikkatlice gözlemlemek ve eldeki göreve konsantre olmaktır. Görüntüyü veya sayıları hızlıca tarayarak başlayın ve her alana odaklanmak için birkaç saniye ayırın. Ardından, 118 öğe arasında 119'u görmediyseniz, her bir öğeye yakından bakın ve bunları tek tek analiz edin.

Son olarak, zaman ayırmayı unutmayın ve acele etmeyin çünkü bu hatalara neden olabilir. Bu ipuçlarıyla, ayrılan sürede 118'den 119'u bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

BULMACANIN ÇÖZÜMÜ

118 arasından 119'u 15 saniye veya daha kısa sürede tespit ettiyseniz tebrikler! Değilse, endişelenmeyin, çözümü yine de bulabilirsiniz. Aşağıda size yardımcı olacak bir resim gösterilecektir.

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN