Gözlerinin gücüne güvenenler hemen buluyor! Resimde gizlenmiş Y harfini bulmak için 7 saniyeniz var

Gözlerinin gücüne güvenenler hemen buluyor! Resimde gizlenmiş Y harfini bulmak için 7 saniyeniz var

Optik illüzyon testleri internet üzerinde en çok çözülen testlerden biri haline geldi. Bu testte saniyeler içinde gizlenmiş olan Y harfini bulmanız gerekiyor! Tüm detaylar haberimizde.

Eğer dikkat seviyenizi ölçmek istiyorsanız bu test tam size göre! X harfleri arasında gizlenen Y harfinin saniyeler içinde bulunması gerekiyor! Peki siz testi kaç saniyede tamamladınız? Testin sonuçlarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz!

Y HARFİNİ SANİYELER İÇİNDE BULMANIZ GEREKİYOR

Optik illüzyon testleri sayesinde insanların gözlem yetenekleri, dikkat seviyeleri, görme becerileri, analitik zekaları ölçülüyor. Zeka oyunları ve IQ testleri insanlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Bu testte X harfleri arasında gizlenen 6 tane Y harfi bulunuyor. 

Dikkat Testi

Genel olarak test içinde 9 satır ve 31 sütun arasında X harfleri ve 6 tane gizlenen Y harfi var. Gözlem yeteneğine ve dikkat seviyesine güvenen insanların bu testi saniyeler içinde çözebilmesi gerekiyor! 10 saniyeden kısa sürede bu harfleri bulabildiyseniz görme beceriniz ve dikkatiniz epey yüksek demektir. 10 saniye içinde bulamadıysanız üzülmeyin, X harflerini dikkatli şekilde inceleyin ve Y harflerini bulmaya çalışın. Dikkat ve görme yeteneğinizi geliştirmek iş hayatınızda ve günlük hayatınızda size epey yardım edecek etkenlerdir. İşte testimizin sonucu bu şekilde;

Dikkat Testi Sonuçları

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN