Gülben Ergen bebek gibi cildini buna borçluymuş! Her gün yüzüme sürüyorum diyerek sırrını anlattı

Gülben Ergen bebek gibi cildini buna borçluymuş! Her gün yüzüme sürüyorum diyerek sırrını anlattı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, bebek gibi cilde sahip olmayı buna borçlu! Her gün yüzüme sürüyorum diyerek açıkladı! İşte cilt güzelliğinin sırrı...

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt için lavanta suyunun önemini vurguluyor. Sosyal medya hesapları üzerinden zaman zaman takipçileriyle güzellik sırlarını paylaştı.

Gülben Ergen'in güzellik sırları arasında lavanta suyunun özel bir yere sahip olduğunu belirtti. Ergen, "Gül suyum ve serumum olmadan günüm geçmiyor. Kil maskemiz ve lavanta suyumuz olmazsa olmazım." diyerek önemini vurguladı.

LAVANTA SUYUNUN FAYDALARI NELER?

Lavanta suyunun faydaları nelerdir? Lavanta suyu nerelerde kullanılır? - Sağlık Haberleri

Sivilce ve akne gibi problemlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olmasının yanı sıra, lavanta suyunun gözenekleri temizleyerek cilde iyi bir nemlendirme sağladığını ifade etti. Ayrıca, pH dengesini sağlayarak ciltteki kirlerin giderilmesine yardımcı olduğunu ve göz altındaki morlukların geçmesine katkı sağladığını belirtti.

Ünlü şarkıcı, günlük bakım ritüelinde gül suyu ve serumunun vazgeçilmez olduğunu dile getiriyor. Ayrıca, kil maskesi ve lavanta suyunun da cilt bakımı için olmazsa olmazları arasında yer aldığını belirtiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN