Gülcemal dizisinin final kararına güncelleme! Herkes ekrana dikkat kesildi! 3 bölüm daha…

Gülcemal dizisinin final kararına güncelleme! Herkes ekrana dikkat kesildi! 3 bölüm daha…

Fox TV ekranlarında heyecanla takip edilen Gülcemal dizisinden final kararı geldi. 10 bölümü ile ekranlara veda etmesi planlanan dizinin final kararında güncelleme yapıldı. 3 bölüm daha ekranlarda olacak. İşte dizi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Başrollerinde Melis Sezen, Nilay Erdönmez, Murat Ünalmış ve Edip Tepeli gibi yetenekli isimlerin yer aldığı Gülcemal dizisinden şaşırtan kararlar geliyor.Başarılı oyuncuların yer aldığı dizi reytinglere yenik düşerken 10 bölüm ile veda etme planı yapıyordu.Yapılan son açıklama ile birlikte dizinin 3 bölüm daha uzatılmasına karar verildi. İşte dizi hakkında merak edilen tüm detaylar…

GÜLCEMAL’DEN YENİ KARAR

Sadakatsiz dizisinde gösterdiği performans ile herkesi kendisine hayran bırakan Melis Sezen yeni sezon sezonda Gülcemal dizisiyle ekrana geldi. Farklı reklam filmleri ile ekranlarda yer alan oyuncu Gülcemal’den istediği beklentiyi alamadım. Başarılı bir oyuncu listesine sahip olan dizi Melis Sezen’in yanı sıra Murat Ünalmış gibi yetenekli bir oyuncuyu da set de ağırladı.

gulcemal.jpg

3 BÖLÜM DAHA EKRANDA

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda Fox TV ekranlarında perşembe günü yayınlanan Gülcemal dizisinde 3 bölüm daha geldiği belirtildi. 10. bölümü ile veda etmesi planlanan dizinin final kararı 13. bölümü ertelendi. Dizi Haziran ayı sonuna kadar ekranlarda olacak.

gulcemal-dizi.jpg

PERŞEMBE GÜNLERİ YAYINLANIYOR

MF yapım imzalı Gülcemal dizisi ilk olarak 6 Nisan 2023 tarihinde izleyici ile buluştu. Yönetmen koltuğunda Yusuf PirHasan’ın oturduğu dizinin senaryosu ise Eda Tezcan ile Selda Akın tarafından kaleme alınıyor. Drama türünde ekranlara taşınan dizi her hafta Perşembe günleri izleyicilerle buluşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN