Güldür Güldür Binali Yıldırım ile yer kapma yarışına giren Bakan Nebati'yi tiye aldı: Önde yer kapma sanatı

Reyting rekortmeni komedi programı Güldür Güldür Show, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın afet bölgesinde konuşma yaptığı sırada yer kapma yarışına giren Bakan Nebati İle Binayı Yıldırım'ı tiye aldı.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni komedi programı Güldür Güldür Show bu kez de Ekonomi ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi tiye aldı. Söz konusu sahne sosyal medyada paylaşım rekorları kırarken çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Güldür Güldür ekibi, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından bölgeye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın basın açıklaması sırasında yaşananları skece uyarladı. 'Önde yer kapma sanatı' adını taşıyan skeçte Ekonomi ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin arka sıralardan gelerek Binali Yıldırım'ın önüne geçtiği anlar işlendi.

Güldür Güldür Show ekibi geçtiğimiz aylarda Nebati'nin ‘epistemolojik kopuş’ açıklamasını yer aldığı bir skeç yayınlamış Nebati'nin taklidinin yapıldığı skeç binlerce beğeni almıştı.

Program ekibi bu kez de iktidarın deprem bölgesinde yaptığı basın açıklaması ele alındı. Güldür Güldür Show'un skeci, "Önde yer kapma sanatı" notuyla paylaşıldı ve sosyal medyada gündem oldu.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın depremin altıncı gününde Şanlıurfa’ya ziyareti sonrası basına açıklamalarda bulunduğu sırada arkalardan gelip, Binali Yıldırım’ın önüne geçmişti. Bu olayın ardından Nebati'ye sosyal medyadan büyük tepki gösterilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN