Güldür Güldür Show'un sunucusu sosyal medyayı salladı! Ali Sunal’dan ayrılık iddialarına net yanıt

Güldür Güldür Show'un sunucusu sosyal medyayı salladı! Ali Sunal’dan ayrılık iddialarına net yanıt

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show'un sunucusu Ali Sunal sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Deprem felaketinin ardından yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunan Sunal’ın Güldür Güldür Show'dan ayrıldığı iddiaları gündemi salladı. Ali Sunal konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Show TV ekranlarının vazgeçilmez programı Güldür Güldür Show'da yaşananlar gündemdeki sıcaklığını koruyor. Güldür Güldür Show'un sunucusu Ali Sunal deprem felaketi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşmasıyla sosyal medyayı sallayan Sunal’ın programdan ayrıldığı iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

ALİ SUNAL MERAK EDİLENLERİ YANITLADI

Güldür Güldür Show'da sunuculuk yapan Ali Sunal deprem felaketinin ardından "Felaket sonrası bir kişinin bile sorumluluk hissedip 'Arkadaş ben yanlış yaptım, özür diliyorum' deyip istifa etmemesi normal midir sizce? Hayır efendim, böyle bir normal yok" açıklamalarında bulundu.

ali-sunal.jpg

Yaşanan konuşmanın üzerine Ali Sunal'ın Güldür Güldür'den ayrıldığı iddia edilirken konu hakkındaki açıklama ünlü sunucudan geldi. Ayrılık iddiaları sonrasında bir paylaşımda bulunan Ali Sunal akıllarda oluşan soru işaretlerini giderdi. Ali Sunal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:


"Efendim iyi pazarlar. Dün Güldür Güldür kanalımız ShowTV‘de yayındayken benim ayrıldığım gibi asılsız bir bilgi yayılmış. Bir yere gittiğimiz yok, git diyen de yok. Kanalımızda, bir parçası olmaktan gurur duyduğum programımızla devam ediyoruz. Hepinize sevgiler saygılar"

ali-sunal-yanit.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN