Gülşen'den tahliye olduktan sonra ilk paylaşım

Gülşen'den tahliye olduktan sonra ilk paylaşım

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle linçe uğramasının ardından hapis yatan ve uzun süredir yurt dışında yaşayan Gülşen'den aylar sonra ilk paylaşım geldi. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından, 31 Aralık’ta İzmir’deki konserinin afişini paylaşarak, ''Yeniden güneş gibi doğmaya hazır mıyız?'' dedi.

30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam hatip liselilere yönelik sözleri yeniden dolaşıma sokulduktan sonra, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan yargılanan şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde sahnenin tozunu yeniden attırdı.

Ağustos ayından beri sosyal medyada paylaşım yapmayan şarkıcı, 31 Aralık’ta İzmir’deki konserinin afişini paylaştı. Gülşen, “Yeni yılı ve Cumhuriyet’imizin 100. yılını karşılarken, güzel İzmir’imizin Gündoğdu Meydanı’nda hep birlikte yeniden güneş gibi doğmaya hazır mıyız?” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN