Gülşen'e ahlak dersi veren müdür tacizci çıktı! 14 yaşındaki çocuğa...

Gülşen'e ahlak dersi veren müdür tacizci çıktı! 14 yaşındaki çocuğa...

Gülşen'e Ordu konseri sırasında "Başkan geliyor çorabını çek" diyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Tören ve Organizasyon Müdürü S.K'nın 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği ve istifa ettiği ortaya çıktı. Bakın savunmasına neler söyledi?

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde Tören ve Organizasyon Müdürü olan S.K hakkında 14 yaşında kız çocuğuna taciz suçlamasıyla soruşturma açıldı. Taciz suçlamasıyla gündeme gelen S.K'nın istifa ettiği öğrenildi. Suçlamaları kabul etmeyen S.K'nın daha önce Gülşen'in giydiği çoraptan dolayı uyardığı ortaya çıktı.

ordu.jpg

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ İDDİASI

Onur Durmuş'un haberine göre; Ordu Belediyesi Tören ve Organizasyon Müdürü S.K, 14 yaşındaki cinsel istismar şikayetinden dolayı ifadeye çağrıldı. Soruşturmaya gizlilik kararı getirilmesi sonrası S.K'nın istifa ettiği öğrenildi. S.K ifadesinde suçu kabul etmezken, istifa nedeninin ise bu olmadığını iddia etti.

corap1.jpg

GÜLŞEN'İ DE SAHNEDE UYARMIŞ: ÇORABINI ÇEK!

S,K'nın Gülşen'in Ordu'da konser aldığı sırada sahnede Gülşen'e giydiği iddialı giyiminden dolayı çorabını çekmesi için uyardığı ortaya çıktı.

gulsen.jpg

Belediye Başkanı'nın sahneye çıkacağı sırada Gülşen'e "Çorabını çek, başkan geliyor" demişti. Gülşen ise o uyarı sonrası "Pardon siz ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız? Şu anda şaka yapacak kadar bir samimiyet hissetmiyorum" tepki göstermişti.

14 yaşındaki çocuğun ailesinin şikayeti üzerine 21 Eylül 2022’de Altınordu Emniyet Müdürlüğü’nde S.K.’nin ifadesi alındı. Olayla ilgili soruşturmanın halen sürdüğünü belirten emniyet kaynakları soruşturmaya gizlilik kararı verildiğini belirtti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden bir başka kaynak ise olayın belediye yetkilileri tarafından öğrenilmesinin ardından S.K.’nin istifaya zorlandığını ve görevden uzaklaştırıldığını kaydetti. Öte yandan olayın Ordu Büyükşehir Kent Konseyi'nde yaşandığı ve taciz iddialarının ardından Kent Konseyi binasının kapatıldığı da öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN