Günlük burç yorumları 1 Nisan Cumartesi

Günlük burç yorumları 1 Nisan Cumartesi

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 1 Nisan Cumartesi günü aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Muhtemelen hazırlıklı olmadığınız oldukça büyük bir masrafa maruz kalacağınızdan bugün bütçenizi etkileyecek sorunlar yaşayabilirsiniz.

Neyse ki partneriniz sizin kadar sert olmayacak ve aslında bundan sonra sıcak para gelme potansiyeli veya yaşam tarzında bir iyileşme görebilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeni tanıştığınız bir kişiden etkilenmiş gibisiniz ve onu şimdiden bir rol model olarak görüyorsunuz.

Hâlâ ilkelerinize bağlı kalıyorsunuz ama görünüşe göre çok hayran olduğunuz bu kişininkine benzer bir konuma geldiğinizde bu ilkeleri biraz esnetmeye de hazırsınız. Bu, kendi yeteneklerinizin farkına daha iyi varmak için harika bir gün.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Mevcut eğilim, bilinmeyene olan coşkunuzu azaltacak ve görünüşe göre bu Cumartesi, çoğunlukla mevcut sorular üzerinde duracaksınız.

Arkadaşlarınız gibi sizi çevreleyen hayalperestlere karşı biraz sert olabilirsiniz. Hiçbir olasılığı kabul etmiyorsunuz ve sadece gerçeklerle ilerlemek istiyorsunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Nihayetinde bir ilişki veya birinin potansiyeli hakkında bir sonuca vardığınız ve kararınızı uygulamak için doğru yolu bulmaya çalıştığınız bu Cumartesi, duygusal kararlarda derinleşeceksiniz.

Çok fazla düşünecek ve hepsinden önemlisi, çevrenizdekilerden soyutlanacaksınız çünkü bu meseleyi kişisel alıyorsunuz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Gün için pek bir plan yapmamış gibi göründüğünüz için bu rahat bir Cumartesi olacak ve herhangi bir büyük müdahale olmayacak.

Öte yandan, ufkunuzu biraz genişletmeye çalışıyorsunuz ve yolunuza çıkabilecek herhangi bir eğitim fırsatıyla çok ilgileneceksiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim, üzerinizde tahmin ettiğinizden çok daha fazla baskı oluşturacak ve bu Cumartesi, spor aktivitelerine ve benzeri şeylere çok ilgi duyacaksınız.

Siz de çok duygusalsınız, bu yüzden bir süredir sahip olduğunuz bir hobiyi yeniden alevlendirme şansınız var. Bundan sağlayabileceğiniz sağlığınız lehine faydalardan bahsetmiyorum bile.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bir tür gezi planlayan Terazilerin yolda gecikmelerle karşılaşacaklarının farkında olmaları gerekebilir.

İhtimal o ki bu gecikmeler önlenebilir değil, ancak fırsata dönüştürülebilir. İhtiyacınız olan tek şey biraz esneklik ve gözü karartmama.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Görünüşe göre bu çok kreatif bir gün olacak ve herhangi bir yaratıcılık gerektirmeyen alanlardaki Akrepler bile yeni fikirlerin kıvılcımından faydalanacaklar.

Belirli bir olayla ilgili endişelerinizi sona erdireceksiniz çünkü tüm riskleri azaltacak yeni bir çözüm bulmanız olasıdır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Çalışma haftanızdan elde ettiğiniz bazı sonuçlardan çok memnun görünüyorsunuz, bu nedenle bu Cumartesi gününü dinlenerek geçirmeniz olasıdır.

Ne yazık ki bu, ailenizin sizin için planladıklarıyla çelişebilir, bu nedenle rahatlamanız kesintiye uğrarsa şaşırmayın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Aşk hayatınızda bazı değişikliklerin olabileceği umut verici bir Cumartesi. İlgilendiğiniz birini veya partnerinizi, ya onlar için güzel bir şey yaparak ya da yapmayacağınızı söylediğiniz bir yerde bulunarak şaşırtma şansınız var.

Önümüzdeki hafta için de bazı düzenlemelere ihtiyaç var.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Cumartesi yeteneklerinize meydan okuyacaksınız ve mevcut koşullarınız göz önüne alındığında insani olarak mümkün olandan daha fazlasını başarmaya çalışacaksınız.

Belirli görevlere, özellikle pratik bir bileşeni olan herhangi bir şeye nasıl yaklaştığınız konusunda çok dikkatli olmalısınız. Aletlerin kullanımıyla ilgili bazı kaza riskleri var.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Cumartesi, partnerinizin fark edince pek de mutlu olmayabileceği oldukça materyalist bir yönünüzü göstereceksiniz.

Belirli bir etkinliğe katılmaktan heyecan duyuyorsunuz ve görünüşe göre bunun bir tür aile etkinliğiyle çakışmasından rahatsız değilsiniz. Bunun nasıl şekillendiğine çok dikkat etmelisiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN