Günlük burç yorumları (16 Mart Çarşamba)

Günlük burç yorumları (16 Mart Çarşamba)

Günlük burç yorumlarında 16 Mart Çarşamba günü Boğalar ve Oğlaklar aileleriyle ilgilenecek. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Çarşamba gününün büyük bir kısmını rüya aleminde geçireceksiniz, çünkü bundan sonra ne olacağı konusunda düşünürken oldukça idealistsiniz ve zamanınızı bunun hayalini kurarak geçirmeyi tercih ediyorsunuz.

Kimse sizi bundan alıkoyamaz ama belki de bu dürtülerinizi biraz yumuşatmalısınız, yoksa çalışmak için mükemmel bir günü boşa harcarsın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Görünüşe göre bu Çarşamba ailenizle ilgileniyorsunuz ve çevrenizdekilerden her türlü sonucu bekliyorsunuz.

Yeteri kadar ilgilenmediğiniz şey kendi görevlerinizdir. İnsanlardan bir şeyler isterseniz, sizin onu halletmek için ne yapacağınızı öğrenmek isteyeceklerdir. Sizin de katkıda bulunmanız gerektiğini anlamanızın ne kadar zaman alacağını görmek ilginç olacak.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bugün sokağınızda güneş pek parlamıyor ya da en azından deneyimlediğiniz şey bu. Belki de kesinlikle başka bir şey beklediğiniz için son çalışmanın sonucundan memnun değilsiniz.

Bu duyguların kabul edebilir olduğunu düşünüyor olsanız da kendinizi, kendinize karşı sert davranmaktan alıkoyamıyorsunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Çarşamba günü güzel fikirler bir çırpıda gelecek ama öyle görünüyor ki böyle bir iyiliğin de bir bedeli var, çünkü çevrenizden çokça yardım talebiniz olacak.

Başkalarına ne zaman yardım edebileceğiniz konusunda bazı sağduyu kurallarına uymaya çalışıyorsunuz. Kendinize uyguladığınız oldukça büyük bir baskı var.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Çarşamba odaklanma kapasiteniz pek iyi değil, bu yüzden yapmanız gereken çok fazla ayrıntı içeren herhangi bir işte dikkatli olun.

Dikkatiniz kolayca dağılır. Size bir tavsiyemiz kendinize bolca zaman ayırmanız olacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Sezgileriniz bu Çarşamba oldukça pahalıya mal olacak, çünkü şimdi sizin için doğru olmadığını düşündüğünüz için bir plandan yarı yolda vazgeçmeye hazırsınız gibi görünüyor.

Bu aynı zamanda çevrenizdekilerin sizi sorumsuz olarak damgalamasına neden olacak ve muhtemelen son zamanlarda sizi bu kadar rahatsız eden şeyi açıklamakta zorlanacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Çarşamba aşk fırsatı, bekar Terazilerin karşısına şu anda tanıştıkları biriyle beraber çıkması muhtemel görünüyor.

Bazı çevrelerden biraz etkilenebilirler, ancak yaşadıklarının gerçek olma olasılığı yüksektir. Bazı Teraziler ailelerinden biraz baskı hissedebilir ve bu onları başkalarıyla tanışmaya daha açık hale getirir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın zamanda yaptığınız bir teklif hakkında partnerinizin ne düşündüğünden emin değilsiniz ve onlardan tavsiye istemek gibi normal bir yol izlemek yerine, fikirlerini almak için her türlü numarayı deneyeceksiniz.

Bu, onlardan alacağınız geri bildirimlerden korktuğunuzu gösteriyor, ancak bununla nasıl yüzleşeceğinizi öğrenmelisiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Çarşamba iç güdülerinizi dinlemeye yatkın olacaksınız ve bu tür bir tutum size hem beklenmedik faydalar sağlayabilir hem de, eğer ne zaman duracağınızı bilmiyorsanız, başınızı belaya sokabilir.

Onların yanında parlayacağınızı bilerek, etrafınızdakileri ellerinden gelenin en iyisini yapmaya zorluyor olabilirsiniz, ancak onlar da sizin gibi insandır ve onların da sınırları olabilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim hem ailede hem de işte sorumluluk hissinizi artıracak.

Bu, sizin için daha az uyku ve yaptığınız diğer aktivitelerden vazgeçmeniz anlamına gelse bile, hiçbir şeyin elinizden kayıp gitmesine izin vermek istemiyor gibisiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Kendi iş yükünüzle ilgili kendiniz düşünmeyi ve olup bitenlere karışmamayı tercih ettiğiniz için bu sizin için oldukça huzurlu bir iş günü olacak.

İş yerinde dolaşan bazı ilginç hikayeler var ama uzun vadede dedikodulara yenik düşmeyerek en iyi stratejiye sahip olduğunuzu kanıtlayacaksınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Çarşamba, zamanlarını feda etmeye ve bir şeyler yapmaya istekli olan Balıklara bazı ilginç dersler verecek.

Herhangi bir bakım faaliyetinde dikkatli olmanız gerekecek, çünkü zaman zaman fazla sakarlık yapabilirsiniz. Bazı Balıklar borçlarının bir kısmını sildikten sonra kendilerini iyi hissedecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN