Günlük burç yorumları 29 Mart Salı

Günlük burç yorumları 29 Mart Salı

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 19 Mart Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kişisel bir plana, belki bir arkadaşınıza yardım etmek için çok fazla enerji harcıyor gibisiniz. Ancak bu enerjinin, bu Salı kendinizi geliştirmek adına yapmayı planladığınız şeylerle orantısız olduğu görülüyor.

Günün sonunda bu size bazı pişmanlıklar getirebilir ve seçimlerinizdeki hataları onun suçu olmasa da arkadaşınıza atmanız muhtemeldir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Görünüşe göre bu bir aile günü olacak ve günün önemli bir kısmını evde geçirseniz de geçirmeseniz de başarılarınızın çoğu ev sınırları içerisinden gelecek.

Bazı Boğalar evdeki bazı aktiviteler söz konusu olduğunda oldukça gürültücü olurlar ve bu yüzden hanedeki daha yaşlı biriyle bir tartışmaya girebilirler.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

İş yerindeki bazı meslektaşlarınıza karşı mesafe koymak isteyebilirsiniz çünkü bugün ön planda olacaksınız.

Bu konuda herhangi bir tartışma alanı yaratmak istemezsiniz ve şu an bulunduğunuz konumdayken bir şey istediğinizde bunun yapıldığından emin olmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Küçük mesafeli seyahatler sizin için yararlı olabilir. Bu nedenle bugün veya bu tarih civarında gerçekleşmesi gereken herhangi bir seyahat planladığınızdan emin olun.

Ayrıca etrafınızdakilerin duygularıyla da uyum içindesiniz, bu nedenle onlardan gelen sinyalleri almanız ve ardından bunları kendi yararınıza kullanmanız çok kolay olacaktır. Bu, özellikle bir üstünüzle işinize yarayacak ve size ekstra rahatlık sağlayacaktır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Aşk beklentileri bu Salı yükselecek, dolayısıyla bu tür fırsatlar aniden kapınızı çalmaya başlarsa şaşırmayın. Endişeleri bir kenara bırakmalı ve içinizdeki aşkı dışarı davet etmelisiniz. Karşınızdakinin tepkisine şaşıracaksınız.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Görünüşe göre bu Salı cevaplarınız başkalarının söylediklerine değil yaptıklarına göre değişecek. Bu yüzden biri sizinle ne kadar tatlı konuşmaya çalışırsa çalışsın, eylemlerin sonuna kadar devam etmezse her şeyi unutabilirsiniz.

Bunun dışında bugün yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Partnerinizden bir projenize veya planınıza daha fazla sadık hareket etmesini istiyorsunuz ama görünüşe göre onun da kendisine ait bir hayatı olduğunu unutuyorsunuz. Ona karşı oldukça bencil davranıyorsunuz.

Partneriniz acele edip size her şeyi olduğu gibi söylemedikçe bu konuda bir ilerleme kaydedemeyeceksiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Çoğu Akrep için karizmanın doruk noktasında olduğu bir gün çünkü insanlar harekete geçmek için bir göz kırpmanızı bekliyor.

Öte yandan, başlangıç kolay olsa da işler karmaşıklaştıkça takipçilerinizin taleplerinin artacağını ve ardından onlara gerçek argümanlar getirmeniz gerektiğini görebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu, göründüğü kadar karmaşık bir gün değil ama belki de bilinmeyenden korktuğunuz için her türlü nedeni bulmaya çalışıyorsunuz.

Bu Salı daha önce hiç tecrübe etmediğiniz işlerle dolu olabilir, ancak bu yalnızca şimdi zannettiğiniz gibi yeni bir şeye başladığınız için başarısız olacağınız anlamına gelmez. Böyle düşünmek yerine bir şeyde başarılı olmak için yeni bir fırsatın karşınıza çıktığını kabul edin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Salı'nın başarısı için tüm enstrümanlar zaten elinizde gibi görünüyor ama görünüşe göre lüzumsuz endişeleriniz var ve korkular size rehberlik ediyor.

Belki daha sezgisel olmalısınız: Sadece bir şeyler yapmalısınız ve sonra en iyisini ummalısınız. Endişelenmenin ve işleri yürütmek için yapabileceklerinizin bir sınırı var.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Salı anlayışlı bir bakıcı rolünü üstleneceksiniz ve birçok insan tutumunuzdaki bu değişikliğe şaşıracak.

Karşılığında hiçbir şey beklemeden başkalarına karşı naziksiniz ve yardım etmek için kendi planınızın dışına bile çıkabilirsiniz. Bazı Kovalar, kendi bütçelerini zorlasa da finansal açıdan yardım etmeyi bile başaracaklar.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bekar Balıklar normalden daha çekici göründükleri için oldukça yoğun bir Salı gününün tadını çıkaracaklar ve bu etrafındakilere davranışlarında da ortaya çıkacak.

Bunun dışında, yıldızların matematik becerisi ve pozitif bilimle ilgilenenlere fayda sağladığı görülüyor, bu nedenle bu tür etkinlikleri kaçırmadığınızdan emin olun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN