Günlük burç yorumları 4 Mart Cuma

Günlük burç yorumları 4 Mart Cuma

Günlük burç yorumlarında 4 Mart Cuma günü Boğalar çok gergin bir gün geçirecek. Sinirlerini kontrol edemeyen Boğalar bazı krizler yaşayabilir. Teraziler ise çok enerjik bir gün geçirecek. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu sizin bencil davrandığınız bir Cuma olacak çünkü sadece kendi faydanıza çalışıyorsunuz.

Bazı Koçlar başkaları hakkında da endişe duyabilir, ancak yalnızca onları eninde sonunda etkileyebilecek şekillerde. Davranışınız açık seçik görünmediği için şanslısınız, ancak yine de bencilliği dozunda bırakın.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Cuma günü sinirleriniz gergin ve onu kontrol etmede pek iyi olduğunuz söylenemez çünkü en ufak bir sıkıntı belirtisinde krize girmeye meyillisiniz.

Bazı konularda üstlendiğiniz çok fazla sorumluluk var ama diğer yandan, bazı insanlara karşı kendinizi yumuşatmanız gerekiyor çünkü bu onların hatası değil.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Mevcut eğilim, uzun zaman önce sarf ettiğiniz eforun bugün işe yaradığını size gösterecek.

Bu eforu uzun süre önce gerçekleştirmeyi amaçladığınız bir şey için sarf etmiştiniz ve bugün ekmeğini yiyecek olmanız sizi memnun edecek bir sürprize dönüşüyor. Bunun için iş yerinde bir kutlama organize edeceksiniz. Ofiste sizi oldukça kıskanacak bazı kişilere dikkat edin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bekar Yengeçler için bu Cuma oldukça heyecan verici olacak, çünkü çekiciliğiniz herkesi etkileyecek ve ağzınızdan çıkan kelimeler nehir gibi akacak.

Bu durum, ne kadar dürüst olurlarsa olsunlar, bugün ağızlarını açmaya başlarlarsa yarardan çok zarar verecek gibi görünen ilişkilerde geçerli değil.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Herkesin aklı hafta sonunun habercisi olan bu Cuma’da olduğu için bazı gecikmelere kendinizi hazırlamak isteyebilirsiniz.

Belirli bir toplantı için çok mutlusunuz ama beklentinizi çok yüksek tutmayın çünkü iptal olabilir. Bunun dışında, küçük bir başarının size iş yerinde çok fazla saygı getirdiğini görebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Kişisel ilişkilerin ön planda olduğu bu Cuma, başkalarının sizi nasıl algıladığı konusunda normalden çok daha hassas olacaksınız.

Söylediğiniz bir şey yüzünden veya bir şeyleri etrafınızdakilerden daha farklı bir bakış ele aldığınızdan üzüleceğiniz bazı anlar olabilir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Cuma günü çok enerjik görünüyorsunuz, ancak çevrenizdekilere manipülatif davranacağınızdan kafanıza iş koyacağını bildiğiniz insanların önünde bu enerjinizi saklayabilirsiniz.

Hayatınızda olanlardan çok memnunsunuz ama daha iyi yapılabilecek bazı şeyler olduğundan onlardan da buna ayak uydurmasını istiyorsunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Görünüşe göre bu Cuma, çoğunlukla güvenlik ve istikrar ihtiyacınızla ilgili bazı rahatsız edici duygularınız ortaya çıkacak.

Kendinizi her zamankinden çok daha muhtaçmış gibi göstereceksiniz ve bu, partnerinizin son zamanlarda söylediğiniz bazı şeylerden şüphe duymasına neden olabilir. Bugün kendinizi bazı zorlu tartışmaların içinde bulabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün tüm buluşmaların tuzu biberi olacaksınız ve bir noktada kendinizi yorgun hissetseniz de bu şekilde devam edeceksiniz.

Bazı Yaylar da gerçekten becerebilecekleri daha fazla aktiviteye katılacak ve bu onları daha fazla yoracaktır. Neyse ki akşam ve sonraki günlerde dinlenmek için zaman var.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Görünüşe göre bu Cuma bazı açılardan çok muhtaç olacaksınız ve mümkün olduğunca sevdiklerinizin yanında olmaya çalışacaksınız.

Bunun dışında belirli bir değişikliğin peşindesiniz ve karar verebilmek için partnerinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Sahip olduğunuz tüm romantizm cephaneliğini kullanıyorsunuz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yıldızlar mantığınızla oynuyor gibi göründüğü için bu Cuma bazı yanlış anlamalarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca, işleri daha da kötüleştirecek olan şey, herhangi bir sabır belirtisi göstermemeniz ve her şeyi olduğu gibi bırakmanız gerektiğinde onları zorlamanızdır.

Umarım etraftakiler sana karşı hoşgörülü olur.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

İlişkinizdeki bazı zor günleri bu Cuma yine yaşayacaksınız ve geçmiş olaylardan gerçekten hiçbir şey öğrenmediğinizi bir nevi kanıtlayacaksınız.

Partneriniz size karşı iyi ve anlayışlı olacağı için bugün şanslısınız, ancak bugün geriye bakmalı ve öğrenmeniz gereken şeylerle başa çıkmalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN