Günlük burç yorumları 6 Mart 2022 Pazar

Günlük burç yorumları 6 Mart 2022 Pazar

Günlük burç yorumlarında 6 Mart Pazar günü İkizler, eleştirilerle karşı karşıya kalacak. Yaylar ise parasal yönden endişelenecek. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte ayrıntılar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Pazar, çoğunlukla gündeminizi dolduracak beklenmedik olaylar nedeniyle çok meşgul olacaksınız.

Önünüze gelen davetleri memnuniyetle kabul edersiniz ancak bu konuda biraz daha seçici olmalısınız. Ayrıca ruhsal açıdan çok uyumlu görünüyorsunuz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Pazar bir şey elde etmek istiyorsanız, kişisel yaşamınızla ve özellikle imajınızla ilgili faaliyetlere katılmalısınız.

Hayatınızdaki bir olay sonucu elde ettiklerinizden çok memnunsunuz, ancak size tavsiyemiz bundan daha fazla ilerlemeniz. Belki de partnerinizi konuya dahil etmelisiniz çünkü görünüşe göre onun da size faydası dokunacak.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Mevcut eğilim, motivasyon seviyenizi yere indirecek ve hiçbir şey için harekete geçmek istemeyeceksiniz.

Size karşı kötü davranmasını beklemeyeceğiniz, şimdiye kadar sizin hakkınızda kötü sözler söylememiş insanlardan bile eleştiriler alacaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Pazar kişisel bir çabanızda duvara toslayacaksınız ve görünüşe göre bu, önceliklerinizi gerçekten doğru belirlemediğinizden başınıza geliyor.

Bazı kısımlarda kendinize çok güveniyorsunuz ama aynı zamanda bilinmezliklere de çok fazla alan bırakıyorsunuz. Bazı Yengeçler de oldukça hayalperest olabilir ve eylemden çok planlamayı tercih ederler.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, kişisel hayatınızdaki bazı aktivitelerle sizi yoluna sokacak. Evde planladığınızdan daha fazla zaman geçireceksiniz ve hatta gerçekten beklemediğiniz bir anlaşmaya varabilirsiniz.

Bazı Aslanlar sevdikleriyle bazı ekstra aktiviteler planlayacaklar, ancak bu Pazar günü hepsini gerçekleştiremeyebilirler.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Dikkatinizin kolayca dağıldığı bu Pazar günü işlerinizi kategorize etmek çok zor olacak. Ayrıca, işleri daha da kötüleştirecek şey, etrafınızdakilerin ihtiyaçlarını göz ardı etme eğiliminde olmanızdır. Böylece neler olup bittiği konusunda herkesin hüsrana uğramasına neden olacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim sağlığınızın ve gücünüzün sınırlarını zorlayacak ve muhtemelen normalden çok daha yorgun hissedeceksiniz.

Ayrıca, zamanınızı hangi aktivitelerle meşgul ettiğiniz konusunda çok ihtiyatlı olmalısınız çünkü spor, en azından bugün için, bu aktiviteler arasına girmemeli. Bunun dışında Pazar gününü dinlenmek için değerlendirmelisiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Hazır olsanız da olmasanız da bu Pazar ziyaretçiler bekleyin. Bazıları için bu gerçekten harika bir haber olabilirken, diğerleri için bu, bazı hazırlıklar yapmaları gerektiği anlamına gelebilir.

Bunun dışında, ziyaretlerde meydana gelen küçük değişikliklere uyum sağlarken çıkacak hır gür dışında, oldukça huzurlu bir gün sizi bekliyor.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Pazar para konusunda çok endişeleneceksiniz. Hala bir şeylerin tamamen doğru olmadığını hissediyorsunuz. Bu, yeni bir şey denemek için harika bir an ama tabii ki hiç para harcamadan.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim, belirli insanlara ne kadar yakın olduğunuza göre şekillenecek ve şimdiye kadar gerçekten dikkate almadığınız bazı bakış açılarını fark edebilirsiniz.

Bu Pazar, ilişkilerde taahhütte bulunmak ve arkadaşlıkları güçlendirmek için harika bir gün. Öte yandan, saflık tuzağına da düşebilirsiniz. Bu sebeple bazıları sizden faydalanabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün, özellikle ilişkiniz farklı bir hal aldığı için, biraz baskı hissedebilirsiniz. Bu, ikinizin de beklediği belirli bir değişiklik de olabilir, alakasız başka bir şey de olabilir.

Her durumda, belirli anlarda biraz hayal kırıklığı ve biraz öfke hissedeceksiniz. Kendinizi bunun ötesine geçmeye hazırlayın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Pazar gününün bazı etkinlikleri sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir ama neyse ki partneriniz yanınızda, bu yüzden her şey yolunda olmalı.

Ayrıca diğer insanları fazla eleştiriyorsun ve bu başını belaya sokabilir. Bazı Balıklar, insanların davranışlarını anlam veremediğinden onları sorgulamaya meyilli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN