Güzin Çorağan'ın son görüntüsü ortaya çıktı: Yürek burkan anlar...

Geçtiğimiz günlerde evinde hayatını kaybeden, dönemin en çok izlenen dizisi Bizimkiler'in usta oyuncusu Güzin Çorağan'ın son görüntüleri ortaya çıktı. Çorağan'ın hayvan dostlarını sevdiği görüntüler yürek burkarken usta oyuncunun denge bastonuyla yürümesi dikkati çekti.

Efsane dizi Bizimkiler'in Ulvi'yesi usta sanatçı Güzin Çorağan, geçtiğimiz günlerde 79 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Eşi oyuncu Tayfun Çorağan, son yolculuğuna uğurlanan Güzin Çorağan'ın görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Çorağan'ın son görüntüsünde oldukça zayıf olduğu ve yürümekte güçlük çektiği görülüyor. Evin içinde denge bastonu ile yürüyen oyuncu, videoda köpeklerini seviyor.

USTA OYUNCUYA VEFASIZLIK

Evinde hayatını kaybeden Güzin Çorağan, geçtiğimiz günlerde Balıkesir'de son yolculuğuna uğurlandı. Çorağan, Balıkesir'de vatandaşların katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında defnedildi. Oyuncunun cenazesine yakın çevresi dışında oyuncu arkadaşlarından katılan olmadı.

GÜZİN ÇORAĞAN KİMDİR?

Dönemin en çok izlenen dizilerinden Bizimkiler'de canlandırdığı Ulrike/Ulviye rolüyle geniş kitlelerin tanıdığı Çorağan, 1943'te dünyaya geldi.

1962 yılında Bursa Oda Tiyatrosu'nda oyunculuğa adım atan Güzin Çorağan, uzun tiyatro kariyerinin ardından Atıf Yılmaz'ın yönettiği "Asiye Nasıl Kurtulur?" filmiyle sinema dünyasına girdi.

1987'de "Selamsız Bandosu", 1988'de "Düttürü Dünya", 1989'da "Karılar Koğuşu" gibi filmlerde rol alan Çorağan, yakın dönemde "Maskeli Beşler" ve "Hanımın Çiftliği" yapımlarında da yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir