Hababam Sınıfı'nın iyi çocuğu Ahmet'in son hali şaşırttı! Görenler aynı kişi olduğuna inanamadı

Hababam Sınıfı'nın iyi çocuğu Ahmet'in son hali şaşırttı! Görenler aynı kişi olduğuna inanamadı

Türk film dünyasının en çok sevilen filmlerinden Hababam Sınıfı serisinde oynayan Ahmet karakterinin son hali gören herkesi şoke etti! Peki Ahmet şimdi ne yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

Hababam Sınıfı serisinde yer alan oyuncuların son halleri insanlar tarafından merakla araştırılıyor. Ahmet karakterini canlandıran Ahmet Sezerel'in son halini görenler gözlerine inanamadı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

HABABAM SINIFI AHMET

Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit ve Kemal Sunal gibi birçok usta ismin yer aldığı ve günümüzde bile severek izlenen Hababam Sınıfı serisinin Hababam Sınıfı Uyanıyor filminde Ahmet karakterini canlandıran Ahmet Sezerel vatandaş tarafından sevilerek takip ediliyordu. Film içindeki efendiliği, çalışkanlığı ve replikleriyle herkesin hafızasına kazınan Ahmet Sezerel'in son hali herkesi çok şaşırttı. Ahmet karakteri film içinde köyden gelen, çok çalışkan ve idealleri olan bir öğrenciydi. Ahmet Sezerel 1953 senesinde İstanbul'da dünyaya gelmiş ve oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamıştır. Hababam Sınıfı Uyanıyor filminde büyük kitlelere ulaşan Sezerel Aile Şerefi ve Gülen Gözler gibi fenomen filmlerde de yer aldı. Aynı zamanda Sezerel Taşra Kızı, Cennetin Çocukları, Kadın Hamlet, Gülen Adam proje kadrolarında da yer aldı. Ahmet Sezerel'in son hali ise şöyle; 

Ahmet Sezerel Son Hali

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN