Hadise Anne Oluyor! Bakın Kaç Aylık Hamile? Antepli Kayınvalide Havalara Uçtu

Hadise Anne Oluyor! Bakın Kaç Aylık Hamile? Antepli Kayınvalide Havalara Uçtu

30 Nisan'da İş İnsanı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise hayranlarını sevindiren bir iddia ortaya atıldı. Apar topar evlenen Hadise'nin o dönemler hamile olduğu iddia edilsede ikiliden bir açıklama gelmemişti. İşte Hadise'nin hamileliğine dair şaşırtan bir iddia.

Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan sonra gönlünü iş insanı Mehmet Dinçerler'e kaptıran şarkıcı Hadise, kısa bir süre sonra nikah masasına oturdu. Düğünün aile arasında yapan Hadise, basına bir açıklama yapmadı. Kameralardan uzak bir düğün yapan Hadise, Çırağan Sarayı'nda aile arasında gizli saklı evlenmişti. Apar topar evlenmesini hamile olmasına bağlanırken, Hadise tarafından sevindiren bir haber geldi.

1463419.jpg

HADİSE HAKKINDA SEVİNDİREN HABER

Aşk hayatı ile son dönemlerde gündemden düşmeyen Hadise, Kaan Yıldırım ile olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Mehmet Dinçerler ile bir ilişkiye başlamıştı. Her konserinde yanında olan Dinçerler, Hadise'yi ailesi ile tanıştırmış ve kısa süre sonra da nikah masasına oturmuştu. Hadise'nin hamile olduğu ve bunun için evlilik kararı aldığı iddia edilse de çiftten bu konulara dair bir açıklama gelmemişti. Ankarahaberler'in haberine göre Hadise'nin şu a hamile olduğu iddia edildi.

hadisemehmet.jpg

UZUN SÜREDİR SESSİZLİĞİE BÜRÜNDÜ

Evlendikten sonra sosyal medya mecralarından soyadını Dinçerler olarak değiştiren Hadise, her konserinde eşine olan aşını da dile getirmeyi ihmal etmiyor. Hamilelik iddiaları hakkında ise açıklama yapmayan Hadise'nin 2,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Henüz bunun hakkında paylaşım yapmayan Hadise'nin bundan dolayı uzun süredir paylaşım yapmadığı da iddialar arasında.

hadiseevlilik.jpg

HADİSE HAMİLE Mİ?

Sosyal medyada bir süredir az paylaşım yapan ve sessizliğe bürünen Hadise ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Mehmet Dinçerler ile evli olan ünlü ismin hamile olduğu iddia edildi. Haberler Ankara'da yer alan habere göre; Hadise 2,5 aylık hamile. Ünlü ismin huzurlu bir hamilelik süreci geçirdiği için bu haberi sakladığı ve ilerleyen zamanlarda açıklayacağı iddia edildi. Sevenleri ise Hadise'nin hamilelik haberi karşında eski gönderilerine "Hayırlı olsun" yorumları yaptı. Hamilelik haberlerinden sonra çıkan ayrılık iddiaları da yalanlanmış oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN