Hadise eski sevgilisine döndü! Mesajları çarşaf çarşaf ifşa oldu

Hadise eski sevgilisine döndü! Mesajları çarşaf çarşaf ifşa oldu

Mehmet Dinçerler ile olaylı boşanan Hadise, rotayı eski sevgilisine döndürdü. Eski eşi Dinçerler'le kısa bir evlilik yaşayan Hadise, yine aşkı eskide buldu. O ismi duyanlar şaştı kaldı. İkilinin mesajları ortalığa döküldü.

Ünlü popçu Hadise Mehmet Dinçerler'le olan evliliğini geçen yıl sonlandırmıştı. Kısa süren evlilikleri olaylı bir şekilde biten Hadise ile Mehmet Dinçerler kanlı bıçaklı olmuştu. İkilinin arasında iddialara göre para girmişti. Kendini toparlayan Hadise aşkı yine eskilerinde buldu. Bakın hangi sevgilisine döndü?

hadise.jpg

HADİSE'NİN ESKİ AŞKI DEPREŞTİ

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise, 2022 yılında ani bir kararla Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu Reza Zarrab'la yaşadığı aşk iddialarıyla magazine bomba gibi düşmüş, sevgilisi Kaan Yıldırım terk etmişti.

ebru.jpg

DİNÇERLER İLE OLAYLI BOŞANMIŞTI

Yaşadığı kötü günleri Mehmet Dinçerler ile atlatan Hadise, evliliğinde dikiş tutturamadı, boşandı. Boşanma nedenleri merak konusu olurken, kimileri çocuk yüzünden kimileri ise para yüzünden olduğunu iddia etti.

hadismehmet.jpg

HADİSE ESKİ AŞKINA DÖNDÜ, MESAJLAR İFŞA OLDU

Mehmet Dinçerler ile olan evliliği bittikten sonra kendini işine adayan Hadise, bir dönemler aşk yaşadığı iddia edilen Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen'e geri döndüğü iddia edildi.

hadiseyeniask.jpg

KARIŞIKLI SEVGİLİ SÖZCÜKLERİ

İkili karşılıklı sosyal medyadan yorumlaştı. Mesajları ifşa olan eski aşıkların kur yapmaları sosyal medyada gündem oldu.

İŞTE HADİSE'NİN MESAJLARI

hadiseifsa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN