Hadise, sahnede eski eşi Mehmet Dinçlerler'i hedef aldı! Binlerce kişinin önünde olay sözler!

30 Eylül'de beş ay evli kaldığı Mehmet Dinçlerler'den boşanan Hadise, sahnede eski eşini hedef alarak dikkat çekici açıklamalara imza attı. Ünlü şarkıcının açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

İş insanı Mehmet Dinçlerler ile 30 Nisan 2022'de Çırağan Sarayı'nda dünyaevine giren, ancak 30 Eylül 2022 günü Beykoz Adliyesi'nde tek celselik duruşma ile Dinçerler'den boşanan ünlü şarkıcı Hadise, sahnede eski eşi Mehmet Dinçerler'i hedef aldı. Hadise'nin sahnedeki açıklamaları bir anda herkesi şaşırttı.

Mehmet Dinçerler ile yalnızca beş ay evli kalan Hadise, 30 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'ndeki tek celselik duruşma ile Dinçerler'den boşanmış ve böylece 5 aylık evlilk 5 dakikada sonlanmıştı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yine çarpıcı bir paylaşıma imza atmış ve bu paylaşım 'Mehmet Dinçerler ile barıştı' iddialarına neden olmuştu.

Ünlü şarkıcı son konserinde 'Mehmet Dinçerler ile barıştı' iddialarına yanıt verirken eski eşini hedef aldı.

Sevilen şarkılarını yorumlayan Hadise, 'Dinçerler ile barıştı' iddialarına "Bazıları eskileri takıldığımızı düşünüyorlar bizde bir kitap tekrar okunmaz." şeklinde yanıt verdi.

Ünlü şarkıcının bu açıklamaları konserdeki vatandaşları şok içerisinde bırakırken kısa süre içerisinde de sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN