Hadise'yle barıştıkları söyleniyordu! Mehmet Dinçerler Londra'da sevgilisiyle fena yakalandı

Hadise'yle barıştıkları söyleniyordu! Mehmet Dinçerler Londra'da sevgilisiyle fena yakalandı

Son dönemde magazin gündeminin en önemli isimlerinden olan Mehmet Dinçerler, ünlü şarkıcı Hadise ile 4,5 ay evli kalmış ancak büyük aşk bir anda bitmişti. İkili ayrıldıktan sonra birbirlerine sürekli olarak gönderme yaparken sosyal medyada paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Hadise ile tekrardan barıştığı iddia edilen Mehmet Dinçerler, Londra'da yeni sevgilisiyle fena yakalandı. İşte Mehmet Dinçerler'in yeni aşkı...

Ünlü şarkıcı Hadise ile uzun süre flört eden ve daha sonrasında dünyaevine giren ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, 4,5 ayın ardından boşanma kararı almıştı. Alınan karar sonrası ikili arasında gerginlikler yaşanırken sosyal medyada paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Daha öncesinde Hadise ile barıştıkları iddia edilen Dinçerler, Londra'da yeni sevgilisi ile yakalandı. Görüntüler sosyal medyada hızla yayılmaya başladı.

gfgf-73.jpg

Mehmet Dinçerler ile Hadise 30 Nisan 2022 tarihinde hayatlarını birleştirmiş ve 4,5 ay sonra boşanmışlardı. Boşanmanın ardından ikili arasında sürekli olarak gerilim yaşanırken geçtiğimiz haftalarda Hadise ile Mehmet Dinçerler'in barışacağı iddia edilmişti. Paylaşılan son görüntüler ise son noktayı koydu.

LONDRA'DA SEVGİLİSİYLE YAKALANDI!

Barışma iddiaları üzerine açıklamalarda bulunan Hadise, "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz" demişti. Hadise'nin bu sözleri sonrası Mehmet Dinçerler yeni aşkıyla Londra'da görüntülendi.

hghgh-71.jpg

EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

GazeteMagazin'in haberine göre; alışveriş çıkışı yakalanan çift, elinde torbalarla kameralara yansıdı. Öte yandan Dinçerler'in yeni sevgilisinin adının Tuana Hayfavi olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN