Hadise'yle eski koca yan yana geldi! Görenler "Pes artık" dedi

Hadise'yle eski koca yan yana geldi! Görenler "Pes artık" dedi

Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise, sosyal medyadan göndermeli paylaşımlar yaparken, ilginç bir olay yaşandı. Yer aldığı bir reklam filmi öyle bir şey yaptı ki... Görenler inanamadı! Mehmet'in işyerinin yanına bakın ne koydular?

Sadece 4 ay sürdürebildiği evliliğini tek celsede bitiren Hadise boşanma sonrasına çok sayıda reklam filminde yer aldı. 2022 yılını en çok kazanan ünlü olarak bitiren Hadise'nin evliliği sosyal medyada olay olmuştu. Eski eşi Mehmet Dinçerler hakkında çok sayıda iddia da ortaya atılmıştı. Dinçerler'in evdeki robot süpürgeyi de aldığı söylenmişti. Tüm bunlar sonrasında ilginç bir olay yaşandı...

hadise.jpg

HADİSE İLE MEHMET DİNÇELER YAN YANA

Mehmet Dinçerler ile olaylı bir şekilde boşanan Hadise, magazin gündeminden düşmüyor.

hadisee.jpg

Eski eşiyle sürekli anılan Hadise, bu kez reklam afişiyle gündeme geldi. Bir altın markasının reklam yüzü olan Hadise, eşinin iş yerinin yanına afişi asıldı. Görenler ise inanamadı.

mehmet.jpg

"ARALARINA ROBOT SÜPÜRGE KOYUN"

Boşanma sırasında Dinçerler'in evdeki süpürge makinasını aldığı iddiaları tekrardan gündeme geldi.

kocak.jpg

Bazı kullanıcılar "Aralarına robot süpürge makinası reklamı koysalardı" gibi alaylı yorumlar yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN