Hakan Peker'e 480 ayrı hesaptan taciz: Soluğu mahkemede aldı

Hakan Peker'e 480 ayrı hesaptan taciz: Soluğu mahkemede aldı

Şarkıcı Hakan Peker'e sosyal medyadan 480 ayrı hesap açarak aşk mesajları atan ve karşılık alamadığında küfür ve hakaret dolu yorumlarda bulunan takipçisinin yargılanmasına başlandı. Tuğba B. hakkında "kişilerin huzur ve sükununu bozma", "hakaret" ve "özel hayatın gizliliğini ihlal" suçlarından 13 yıl 11 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Dava kapsamında sanık Tuğba B.'nin "Karam" parçasının çıkmasının ardından yıllarca Hakan Peker'e aşk beslediği, 480 ayrı hesap açarak şarkıcıya ısrarlı mesajlar attığı belirlenmişti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, İstanbul Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Hakan Peker'in avukatı katılırken, Peker'e platonik aşk besleyen Tuğba B. katılmadı. Mahkeme hâkimi, Tuğba B.'nin ifadesinin alınması için ikametinin bulunduğu Kocaeli'ndeki mahkemeye yazı yazıldığını, ancak sanığın davanın esas mahkemesinde ifade vereceğini söylediğini belirtti.

DURUŞMAYA KATILMADI

Peker'in avukatı, sanık hakkında şikayetlerinin devam ettiğini kaydederek, "Hakkında zorla getirme kararı verilsin. Dava açıldıktan sonra da benzer eylemlerde bulunduğu için yeni soruşturmalar da açıldı. Aile mahkemesinden uzaklaştırma kararı da almıştık ve ihlal ettiği için cezalandırıldı" dedi.

Mahkeme, sanığın bir sonraki celse mazeretsiz şekilde duruşmaya katılmazsa hakkında yakalama kararı çıkarılarak duruşmaya getirileceğini belirtti. Duruşma ertelendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN