Haluk Levent'ten sesini kaybeden şarkıcı Tüdanya'ya yardım eli

Haluk Levent'ten sesini kaybeden şarkıcı Tüdanya'ya  yardım eli

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, Star TV ekranlarında yayınlanan 'Haluk Levent'le Yeniden' programında gırtlak kanseri nedeniyle sesini kaybeden şarkıcı Tüdanya'ya yardım eli uzattı.

Yaptığı yardımlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Haluk Levent, Star TV'de Haluk Levent'le Yeniden isimli programda yardıma ihtiyacı olanların imdadına yetişiyor. İhtiyaç sahipleri için bağış toplayan Levent, 80'li yıllara damga vuran ses sanatçısı Tüdanya için de harekete geçti.

fhdfhdfhdfdfh.jpg

İzmir'de yaşamını sürdüren 60 yaşındaki Tüdanya, gırtlak kanserine yakalanarak sesini kaybetmişti. Levent, canlı yayında borçları ve ev sorunu olan Tüdanya için harekete geçecekleri söyledi.

gfjfgjfgjfgjfhdfh.jpg

Haluk Levent'in kendisine yardımcı olacağını duyan Tüdanya, yayın esnasında gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN