Hamam böceklerinden kurtulamıyorsanız bu üç metodu uygulayın! Meğer bu kadar kolaymış

Hamam böceklerinden kurtulamıyorsanız bu üç metodu uygulayın! Meğer bu kadar kolaymış

Hamam böceklerinin evlere girmesine neden olan hatalar, aslında günlük bazı alışkanlıklarımızdan ibaret. Farkında dahi olmadan yaptığımız bu hatalar nedeniyle evlerde hamam böcekleri çok hızlı bir şekilde artışa geçiyor. Hamam böceklerinden kurtulmak istiyorsanız bu hataları yapmamalısınız. Peki, hamam böceklerine kesin çözüm nedir? Hamam böceğini yok etmek için ne yapmak lazım? Hamam böcekleri gelmemesi için ne yapılır? İşte, hamam böceklerinden kurtulmanın kolay yolu...

Evlere giren ve bir türlü çıkmak bilmeyen hamam böceklerine karşı alınabilecek bazı önlemler bulunuyor. Önlem alırken en önemli etken, hamam böceğinin eve nasıl girdiğini anlamak. Hamam böcekleri evlerimizin bazı ölümlerine öyle kolay sızıyor ki evde olduklarını fark etmek kolay olmuyor. Hamam böceklerinden kurtulmak için bazı yöntemler mevcut.

HAMAM BÖCEĞİNDEN KURTULMANIN YOLLARI NELER?

YEMEK ARTIKLARINI TEMİZLEYİN

Masaların alt kısımlarında ve tezgahlarda kalan yemek artıkları ile kırıntıları hamam böcekleri için adeta ziyafet demek. Çoğu zaman gözden kaçan ve aslında farkında dahi olmadığımız yemek kırkıntıları hamam böceklerini kısa sürede kendine çekiyor. Aynı zamanda açıkta bırakılan yemekler de hamam böceklerinin kokuya gelmesine yol açıyor.

ESKİ GAZETELERİ ORTALIKTA SAKLAMAYIN

Haberglobal'de yer alan habere göre; kese kağıtları, karton kutular ve gazeteler de hamam böceklerinin çekildiği eşyalar olarak biliniyor. Hamam böceklerini çeken bir koku olan karton kokusundan evinizi arındırmak böceklerden korunmak için en sağlıklısı.

MUSLUKLARI YETERİNCE KAPALI OLDUĞUNDAN EMİN OLUN

Çoğu zaman mutfaklarda görülen hamam böceklerinin çok çekildiği bir başka durum ise mutfaklarda muslukların yeterince sıkılmaması ve damlaması. Hamam böcekleri damlatan musluklar ve ıslak tezgahlarda sıkça görülür. Tezgahlarınızı sıklıkla kurulamayı unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN