Hande Erçel'in güzellik sırrı ortaya çıktı! Yalnızca bu yöntemi kullanıyor!

Hande Erçel'in güzellik sırrı ortaya çıktı! Yalnızca bu yöntemi kullanıyor!

Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Hande Erçel'in güzelliğinin sırrı belli oldu. Cannes Film Festivali'nde boy gösteren güzel oyuncu güzellik rutinini de açıkladı. Gençlere güzellik önerileri ve bakım rutinini anlatan güzel oyuncu püf noktalarını paylaştı. İşte Hande Erçel'in güzellik sırları…

Magazin dünyasına gözde isimleri arasında yer alan Hande Erçel, Cannes Film Festivali'nde hem tarzı hem de güzelliği ile tüm gözleri üzerinde topladı. Başarılı oyuncular arasında yer alan Erçel, güzellik önerileri ve bakım rutinini de takipçileriyle paylaştı. Sağlıklı ve doğal bir güzelliğin sırlarını anlatan güzel oyuncu basit ve pratik yöntemler ile güzelliği yakalayabileceğinizi söyledi. İşte Hande Erçel'in güzellik sırları…

HEYECANLA OKULA GİDİYOR

Güzel oyuncu Hande Erçel, 4 yıllık sessizliğin ardından Show TV'ye röportaj verdi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde okuyan güzel oyuncu okula geri dönmekten duyduğu heyecanı da takipçileri ile paylaştım. Mezuniyetinin yaklaştığını ve 2. dönem derslerine gittiğini belirten güzel oyuncu, hocaların derslerinde kendisine yardımcı olduğunu ve çok güzel bir atmosfer oluştuğunu aktardı. Üniversiteyi yeniden başlamanın yeni heyecanlar ve hayaller getirdiğini ifade eden Erçel, hayatı ile ilgili detayları paylaştı.

hande-ercel-resim-cizmek.jpg

İstanbul'da ilk geldiği zamanlarda ailesinin yanında olduğunu ve kendisine olan desteğin çok önemli olduğunu belirten Hande Erçel, ilesinin emeği sayesinde İstanbul'da güzel bir şekilde ayakta durduğunu vurguladı. İyi bir aile ortamından geldiğini ve aile sevgisini sonuna kadar hissettiğini belirten güzel oyuncu, ailesine desteği olmadan bu kadar ilerleyemeyeceğinin de altını çizdi.

GÜZELLİK SIRLARINI PAYLAŞTI

Cannes Film Festivali'nde dondurma markasının davetlisi olarak kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, sektörde 10 yılını doldurduğunu ve başından beri takipçileri olduğunu söyledi. Hayalinin genç kızlara olma ilham olmak ve iyi bir örnek olmak olduğunu ifade eden Erçel, güzellik sırlarını da paylaştı.

hande-ercel-cannes.jpg​​​​​​​

Adaçayı ve üzüm çekirdeği gibi doğal ürünler kullanarak enerjisi ne temizlediğini aktaran güzel oyuncu, temizlik konusunda dikkatli olduğunu ve yüzüne buz uygulamayı çok sevdiğini söyledi. Sosyal medyada samimi bir dünya oluşturmayı amaçladığını aktaran ünlü oyuncu zor günler geçirmiş olmasına rağmen ayakta kalmayı başardığının altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN