Hande Erçel'le yeni bir aşka yelken açan Hakan Sabancı fena yakalandı! O mesajları ifşa oldu: Meğer kimler kimler mesaj atmış!

Hande Erçel'le yeni bir aşka yelken açan Hakan Sabancı fena yakalandı! O mesajları ifşa oldu: Meğer kimler kimler mesaj atmış!

Hande Erçel'le boğaz keyfi yaparken çapkınlık yapmaktan da çekinmemiş! Hakan Sabancı'nın hamlesi kötü bir şekilde açığa çıktı. Bugüne kadar çapkınlık haberleriyle gündem yaratan Hakan Sabancı'nın yeni aşkı Hande Erçel oldu. Ünlü oyuncu ile el ele görüntülenen Hakan Sabancı, Hande Erçel'in ailesiyle tanıştı. Pazar günü İstanbul Boğazı'nda eğlenen ikili arasında bomba patladı. Hande Erçel'in yanında olduğu sırada Hakan Sabancı'nın çapkınlık avı yaptığı ortaya çıktı. Erçel hayranları bu anları böyle ortaya çıkardı. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…

Gazetelerin gündemine bomba gibi oturan Hakan Sabancı'nın aşk hikayesi Hande Erçel tüm hızıyla devam ederken, Hande Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti.

hande erçel hakan sabancı

"RAHATSIZ..."

Hande Erçel - Hakan Sabancı aşkında bomba açıklama! Önce eski eşi Merve Boluğur, şimdi eski sevgilisi... Murat Dalkılıç'ın eski eşi Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı, şimdi eski sevgilisi Hande Erçel ile birlikte.

Murat Dalkılıç, Hakan Sabancı ile olan eski aşkıyla ilgili soruları yanıtladı: "İnsanları rahatsız etmeyin".

2 gün evvel ablası Gamze Erçel ve eniştesiyle Hakan Sabancı'nın tanıştığı iddia edilen Hande Erçel, ablasının paylaşımı ile ne yapacağını şaşırdı.

hande erçel hakan sabancı

Gamze Erçel'in bu paylaşımındaki ayna Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın yansıdığını belirten yorumlarla doldu.

Ertesi gün Hande Erçel ve Hakan Sabancı İstanbul Boğazı'nı paylaştı.

Çift için İstanbul Boğazı keyfi kısa bir süre gündem olurken, bugün yaşanan gelişme herkesi şok etti.

Hakan Sabancı, Hande Erçel ile birlikteyken Güney Afrikalı modeli takip etmiş ve imajını beğendiği ortaya çıkmıştı.

hande erçel hakan sabancı

Bazı sosyal medya kullanıcıları Hande Erçel'i etiketledi ve "Sevgili erkek arkadaşın birlikteyken bak ne yaptı" mesajı yazdı.

Hakan Sabancı ve Hande Erçel geçtiğimiz haftalarda Paris'te tatildeydiler.

Paris'ten dönerken İstanbul Havalimanı'nda fotoğraflanan çift, son olarak Finlandiya'da kuzey ışıklarını izlerken soluğu aldı.

İki günlük tatilin ardından İstanbul'a dönen Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in İngiltere'de yeni tatil planları vardı.

Londra'nın en ünlü restoranlarından birinde rezervasyon yaptıran Hakan Sabancı, kız arkadaşıyla romantik bir tatil daha geçirmeyi planladı.

Ancak aile henüz onay vermediği için Hakan Sabancı sevgilisini özel jet yerine tarifeli uçağa bindirir.

hande erçel hakan sabancı

İLK KEZ EL ELE!

Yeni sevgilileri Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Disneyland Paris'te el ele tutuştu.

KİM BU GÖZLERİNDEKİ SABANCI EURO'LAR BENİ YÜREĞİMDEN!

Paris kaçamağının gizli görüntüleri ortaya çıktı ve ikili sosyal medyada sayısız yorum aldı.

Pınar Eliçe, konuk olduğu programda Hande Erçel ve Hakan Sabancı ilişkisi hakkında da olaylı açıklamalarda bulundu.

Eliçe, "Kariyeri açısından kendine kattığı hiç bir şey yok. Ayrılma garantili bir kişiyle görüşüyorsun. Sabancı ailesinin bir ferdiyle çıkıyor olmak Hande Erçel'i kaliteli bir kadın haline getirmez" ifadelerini kullandı.

Hande Erçel'in yasak aşkı defalarca belgelendi.

DEFALARCA YAKALANDILAR

Hakan Sabancı ve Hande Erçel, Paris dönüşü havalimanında kameralara yansıdı. Basın mensuplarıyla kısa sürede sohbet eden ikili, gazetecilere sadece "Tebrikler" sözleriyle teşekkür etti.

ÖNEMLİ İLİŞKİ!

Hakan Sabancı, "Ciddi Bir İlişki mi?" sorusuna "Aynen" yanıtını vererek dikkat çekti. Gelişmenin ardından Hande Erçel'in sevgilileri ile Hakan Sabancı'nın eski sevgilileri sosyal medyayı ele geçirdi.

Murat Dalkılıç, Mehmet Dinçerler, Kaan Yıldırım, Kerem Bürsin ve Hakan Sabancı gibi birçok ünlü isme aşık olan ve Yalıçapkını lakabıyla tanınan Hande Erçel'in sosyal medyadan yaptığı bu yorum ve fotoğraf olay oldu.

Sabancı'nın Erçel'le ilk yakınlaşması, Hadise, Merve Boluğur, Şeyma Subaşı ve sayısız yabancı modelin yanı sıra halihazırda evli birçok güzelin de yer aldığı kabarık aşk listesi hatırlandı.

11 Kasım Cuma gecesi olay yerinde eğlenen Erçel, arkadaşlarıyla Emirgan'daki Sabancı Köşkü'nde parti yaptı. "Hayatımda kimse yok" diyen Erçel, Sabancı'yla aşk arayışına tam gaz devam ederken çiftin ilk fotoğrafı geldi.

Hakan Sabancı ile aynı kareye giren Hande Erçel, Sabancı'nın çevresine de karıştı. Erçel ve Sabancı'nın ilişkilerini nasıl gizlediği ortaya çıktı. Sabancı, teknesi Bebek'te demirliyken Erçel'i Emirgan'daki evine götürdü.

İlk kez yan yana fotoğrafları ortaya çıkan ikili, kalabalık bir arkadaş grubuyla Nişantaşı'nda doyasıya eğlendi. Çıkışta kamera karşısına geçen Hande Erçel, hiçbir soruyu cevapsız bırakmadan gülümsemesiyle dikkatleri üzerine çekti.

"İyi akşamlar arkadaşlar" deyip devam eden Hande Erçel'in yüzündeki gülümseme iddiaları bir kez daha doğruladı.

Bu sırada Hakan Sabancı başka bir kapıdan koşarak odadan çıktı. İkinci bomba ise anne Arzu Sabancı'nın Erçel ile görüşmesi.

Söylentiler Arzu Hanım ve güzel oyuncu geçtiğimiz ay Hakan Sabancı'nın Emirgan'daki evinde bir araya geldiği yönündeydi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN