Hastanelik olan Seren'i bu kez ağlattılar! Bircan ve Arto fena sıkıştırdı

Hastanelik olan Seren'i bu kez ağlattılar! Bircan ve Arto fena sıkıştırdı

Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil arasında yaşanan tartışma büyüdü. Bali ile tartışması sonrası hastanelik olan Seren'e Arto da tavır almıştı. 3'lü arasında yaşanan gerilim sonunda canlı yayında yüzleşmeye döndü. Bakın birbirlerine neler söylediler?

Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali arasındaki gerilim tırmandı. Canlı yayında yüzleşen 3'lü karşılıklı birbirlerini suçladı. Serengil, mobinge uğradığını söyleyerek yayından çekileceğine dair işaret verdi.

olmaz.jpg

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER

Seren Serengil ve Bircan Bali bugün canlı yayında çok sert bir şekilde yüzleşmiş ve Bircan Bali demediğini bırakmamıştı. Protokol için Seren Serengil'in bizzat arayıp "Ben tek başıma protokolde oturacağım" dediğini dile getiren Bali'nin sinirden deliye dönmüş hali dikkatlerden kaçmadı.

neler.jpg

ARTO'YA AĞIR İTHAM

İkinci yüzleşme ise Arto ve Seren Serengil arasında gerçekleşti. Arto'nun 30 yıllık arkadaşı olduğunu dile getiren Seren Serengil "Senin burada çalışman benim sayemde oldu" dedi. Arto ise Seren Serengil'in ağlamaklı hallerine rağmen sert üslubunu değiştirmedi.

PROGRAMDAN ÇEKİLEBİLİR

Bununla da yetinmeyen Serengil, kendisine mobing uygulandığını iddia ederek programdan çekilme sinyali verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN