Hayatını kaybeden Metin Uca'nın vasiyeti herkesi şaşırttı! Her şeyi açıklamış! 'Bıraktığım vasiyet çerçevesinde...'

Hayatını kaybeden Metin Uca'nın vasiyeti herkesi şaşırttı! Her şeyi açıklamış! 'Bıraktığım vasiyet çerçevesinde...'

3 Kasım'da geçirdiği trafik kazası sonrasında hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Metin Uca'dan acı haber geldi. Hayatını kaybeden usta televizyoncunun vasiyeti ise herkesi şaşırttı.

3 Kasım'da geçirdiği trafik kazası sonrasında hastaneye kaldırılan ünlü televizyoncu Metin Uca'dan acı haber geldi. Yoğun bakımda hayata tutunma savaşı veren Metin Uca, 62 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü televizyoncunun vefatı sevenlerini yasa boğarken Uca'nın vasiyeti ortaya çıktı.

Bir dönem reyting rekorlarını altüst eden 'Passaparola' adlı bilgi yarışmasıyla hafızalara kazınan ünlü Metin Uca, 3 Kasım'da araç kullanırken fenalaşarak trafik kazası geçirdi. Boyun şah damarlarının tıkalı olduğu ortaya çıkan Uca, yoğun bakımda tedavi altına alınırken yaşam mücadelesini kaybetti.

Uca'nın vefatını menajeri Kübra Kalem Baykara, sosyal medya hesabından "Metin Ucamızı kaybettik. Kalbimiz acıyor." sözleriyle duyurdu.

Ünlü televizyoncunun vefatı sevenlerini üzüntüye boğarken Metin Uca'nın vasiyeti ortaya çıktı. Hayatını kaybeden ünlü televizyoncunun son röportajında, vasiyetini açıkladığı ortaya çıktı.

Metin Uca'nın YouTube'da yayımlanan "Haber Bahane" programına 1 yıl önce konuk olduğu ve söz konusu programda vasiyetini açıkladığı öğrenildi.

Cenazesinde tören istemediğini belirten Uca, 'yakılarak ölmek' istediğini açıklayarak şunları söyledi:

"Burası özgür bir ülke olsa yakılarak ölmek isteyenlere de saygı duyulurdu. Ama ne yazık ki böyle bir şansımız yok. Yakılarak ölmek ve küllerimin de İstanbul Boğazı'ndan serpilmesini istiyorum. Ne yazık ki böyle bir şansım yok. İki yüzlü cenaze törenlerini istemediğim için yakılarak ölmeyi çok istiyorum. Umarım dostlarım ve bu konuda bıraktığım vasiyet çerçevesinde bunu yaparlar. Tören istemiyorum çünkü. Hatırlanmak istemiyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN