Hayatını kaybeden Tolga Savacı'nın vasiyeti ABD'de gerçekleşecek

Hayatını kaybeden Tolga Savacı'nın vasiyeti ABD'de gerçekleşecek

Yeşilçam'ın sevilen oyuncularından Tolga Savacı'nın cenaze töreni için detaylar belli oldu. Tolga Savacı'nın vasiyeti üzerine cenaze töreni cumartesi günü Amerika'nın New Jersey eyaletinde gerçekleştirilecek.

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan ve birçok önemli yapımda yer alan oyuncu Tolga Savacı, geçtiğimiz pazartesi günü kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Türk sinemasının sevilen oyuncusu, "Arzu", "Tapılacak Kadın", "Sekreter" gibi unutulmaz filmlerdeki performanslarıyla izleyicilerin kalbinde özel bir yer edinmişti.

Savacı'nın ölüm haberi, ABD'de yaşayan eşi ve yazar Nermin Bezmen tarafından Instagram hesabından duyuruldu. Bezmen, "Yüreğim kaynıyor! Kaybettim dev yürekli sevdiceğimi. Ansızın çıktı sonsuza yolculuğuna. Ben yerle gök, yangınlarla buzlar arasında kayıplarda. Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella... Canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

NEW JERSEY'DE DEFNEDİLECEK

Tolga Savacı'nın cenaze programı da eşi Nermin Bezmen tarafından kamuoyuna açıklandı. Bezmen, eşinin vasiyeti üzerine cenazenin cumartesi günü Amerika'nın New Jersey eyaletinde defnedileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN