Hayranıyla evlenen Nihat Doğan'dan ilk paylaşım: Allah'ın verdiği ödülsün

Hayranıyla evlenen Nihat Doğan'dan ilk paylaşım: Allah'ın verdiği ödülsün

Geçtiğimiz günlerde Arzu isimli İranlı hayranıyla nikah masasına oturan Nihat Doğan'dan ilk paylaşım geldi. Eşiyle düğün fotoğrafını paylaşan Doğan, "Allah'ın verdiği ödülsün" notunu düştü.

İranlı hayranı Arzu ile dünyaevine giren türkücü Nihat Doğan, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Doğan, eşiyle düğün fotoğraflarını paylaştı.

Doğan, paylaşımında "Sen bana Allah'ın verdiği bir ödülsün. Sen bana cennetten bir gülsün, gülücüksün. Hoş geldin hayatıma. Sonsuza kadar birlikte yaşamak ve yaşlanmak dileğiyle dünyam benim. Bir maşallahınızı alalım" notunu yazdı.

62f7825ec6d96.jpg

Doğan'ın kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımına Turabi, Nagihan Karadere, Armağan Çağlayan, Safiye Soyman, Aslı Hünel ve Nur Viral gibi birçok ünlü isimden tebrik yorumu geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN