Her şeye baştan başlamaya hazır mısınız? Ekim ayı bu burçlar için gümbür gümbür geliyor… Aşk, para, kariyer

Her şeye baştan başlamaya hazır mısınız? Ekim ayı bu burçlar için gümbür gümbür geliyor… Aşk, para, kariyer

Her burcun kendine has karakteristik özellikleri varken bazı burçlar dönemsel olarak ön plana çıkabilir. Ekim ayına sayılı günler kala ise her şeye baştan başlayacak o burçlar belli oldu! Resmen ekim ayı onlar için geliyor. Aşk, kariyer, para…

Astroloji birçok insanın hayatında önemli bir yere sahiptir. Bu kapsamda günlük, haftalık, aylık burç yorumlarının yanı sıra gökyüzü hareketlerine göre aydan aya değişen ve bazı burçların ön plana çıktığı yorumlara da önem verilir. Ekim ayında ise bu burçlar yeniliklere hazır olsa iyi olur. Neredeyse tüm güzellikler onlar için geliyor. Aşk, iş, para… Ekim ayı sizi resmen her şeye baştan başlatacak…

EKİM AYININ ŞANSLI BURÇLARI

TERAZİ BURCU

terazi.jpg

Terazileri ekim ayında oldukça güzel şeyler bekliyor. Resmen şansları dönecek ve özellikle de iş hayatlarında istedikleri yerlere erişebilecekler. Eğer aşk hayatı renksiz geçiyorsa bu defteri kapatma zamanı geldi. Çünkü aşkı bulamayan teraziler ekim ayında aşkla donatılacaklar.

OĞLAK BURCU

oglak.jpg

Ailevi sorunlar yaşayan oğlak burçları ekim ayında tüm ilişkilerini yoluna koyacak. İletişimlerine daha çok önem verecek olan teraziler aşk hayatlarında mutlu bir döneme giriş yapıyor. Ayrıca maddi anlamda da güçlendikleri bir süreç oğlakları bekliyor.

AKREP BURCU

z2.jpg

Ekim ayı için şansı en zirvede yaşayacak olan burç akrep olacak. Herhangi bir sağlık sorunu olan akrepler bunları geride bırakacak ve sağlıklı bir döneme adım atacaklar. Ciddi ilişkilerle karşılaşacağınız bir dönem de sizi bekliyor, her an evlilik kararı alabilirsiniz. Ayrıca maddi anlamda rahatlama yaşayacağınız bir aya girmek üzeresiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN