Herkesin elinde bulunuyor anlamı bilinmiyor! Sigara paketindeki alüminyum folyo bakın ne işe yarıyormuş…

Herkesin elinde bulunuyor anlamı bilinmiyor! Sigara paketindeki alüminyum folyo bakın ne işe yarıyormuş…

Herkesin elinde bulunan sigara paketinin içerisindeki alüminyum folyo herkesin dikkatini çekse de ne işe yaradığı bilinmiyor. Paketlerin içerisindeki minik alüminyum folyonun öyle bir işlevi var ki herkes şaşıp kalıyor. İşte sigara paketlerindeki alüminyum folyonun işlevi…

Günümüzde sigara kullanım yaşı gitgide düşerken uzmanlar da bu tehlikeye karşı herkesi uyarıyor. Ancak pek çok kişi tarafından tüketilen sigara paketlerindeki minik detay dikkat çekse de önemsenmiyor. Sigara paketinin içerisinde kimsenin anlamlandıramadığı folyonun amacını öğrenen bir daha asla atmayacak. İşte sigara paketlerindeki alüminyum folyonun işlevi…

SİGARA PAKETİNDEKİ ALÜMİNYUM FOLYONUN İŞLEVİ NEDİR?

Sigara tüketen pek çok kişinin elinde bulunan paketlerin içerisinden çıkan ufacık bir kağıt parçası büyük bir işlevi üstleniyor. Paketlerin içerisinde yer alan alüminyum folyo paket içerisinde önemli bir işlevi sağlıyor.

aliminyumfolyo-sigara.jpg

Alüminyum folyo sigaraların daha taze ve kaliteli kalmasını sağlarken dış etkenlerden yani nem, hava ve ışık gibi durumların sigaraya nüfus etmesini engellemektedir. Aynı zamanda sigaraların tadının ve aromasının bozulmadan daha uzun süre dayanmasını sağlayan ufak kağıt parçası tüketiciye taze ürün sunmanın da anahtarı oluyor. Bunun yanı sıra alüminyum folyo sigara paketlerinin içerisinde sigaraların şeklini korumaya yardımcı olan ve hasar görmesini engelleyen bir parça görevi görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN