İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan'a düğün şoku: Çok kırıldım bunu yüzüne söyleyeceğim

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan'a düğün şoku: Çok kırıldım bunu yüzüne söyleyeceğim

8 yıldır aşk yaşadığı Levent Dörter'le görkemli bir düğünle dünyaevine giren ve sonrasında sosyal medya hesabındaki soyadını güncelleyen ve babası İbrahim Tatlıses'in soyadını kaldırarak dikkatleri üzerine çeken Dilan Çıtak, isim vermeden düğüne gelmeyen arkadaşlarını hedef aldı.

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde 8 yıldır aşk yaşadığı Levent Dörter'le görkemli bir düğünle dünyaevine girerek dikkatleri üzerine çekmişti. Düğünde üç farklı gelinlik giyerek adından söz ettiren Dilan Çıtak Tatlıses, düğününe gelmeyen dostlarına sitemde bulunarak adından söz ettirdi.

Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde 8 yıllık sevgilisi Levent Dörter'le görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in kıydığı nikaha Tan Taşçı, Erhan Bayrak ile Polat Yağcı şahitlik yaptı.

3528465-6a51f56b5401f2c30bceed6d11d1efab-640x640.jpg

Törene Dilan Çıtak Tatlıses'in kardeşi İdo Tatlıses ve geçtiğimiz sene evlendiği Yasemin Şefkatli de katılırken Oktay Kaynarca, Demet Akalın, Tan Taşçı, Berkay, Baha, İdo, Fatih Ürek gibi ünlü isimler de çifti yalnız bırakmadı. Düğünde bazı ünlü isimler sıra sıra sahne alarak da şarkılarını okudu.

ALTIN KEMERİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Kızının düğününde şarkı söyleyerek destek olan İbrahim Tatlıses, hediyesiyle de adından söz ettirdi. Geçtiğimiz sene oğlu İdo Tatlıses ile evlenen Yasemin Şefkatli'ye altın kemer takan Tatlıses, kızına da aynı altın kemerden taktı. Kemerin değerinin 450 bin TL olduğu iddia edildi.

Düğün Sonrası Dilan Çıtak'tan kırgınlık itirafı geldi

Nikahtan sonra sosyal medya hesabındaki soyadını güncelleyerek babası İbrahim Tatlıses'in soyadını kaldıran Dilan Çıtak, profilini "Dilan Çıtak Dörter" olarak güncelleyerek adından söz ettirmişti. Dilan Çıtak, bu hareketiyle sosyal medyada tepki toplarken "sosyal medya ismim hala 'dilancitaktatlises' Alt ismim ise 'Dilan Çıtak'tı. Yanına sadece eşimin soy adı eklendi. 'Dörter' olarak. Sahne adım her zaman 'Dilan Çıtak'. Kimlik adım ise bundan sonra 'Dilan Tatlıses Dörter'. Soy adlarımı rahat bırakın artık, onların hepsi benim" açıklamasında bulunmuştu.

İbrahim Tatlıses'in gözlerden uzak büyüttüğü kızı yıllar sonra ortaya çıktı: Güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bıraktı! 4

"EVLENDİKTEN SONRA İLK BİR HAFTA DEPRESYONA GİRDİM"

Ünlü isim bu kez düğüne gelmeyen arkadaşlarını hedef alarak dikkatleri üzerine çekti. Nişantaşı'nda görüntülenen Dilan Çıtak, "Evlendikten sonra ilk bir hafta depresyona girdim. Bu arada size ufak bir sitemim olacak. Beni çok kilolu çekmişsiniz. Kıyafetim hakkında yapılan eleştirilerde hiç hoş değildi" dedi.

Düğün Sonrası Dilan Çıtak'tan kırgınlık itirafı geldi

"BABAM KENDİNE YAKIŞANI YAPTI"

İbrahim Tatlıses'in İdo Tatlıses'e taktığı kemerin aynısından kendisine de takması hakkında konuşan Dilan Çıtak "Babam kendine yakışanı yaptı ve bizi onore etti. Babam çocuklarını ayırmaz" dedi.

"ONLARA ÇOK KIRILDIM"

Bazı dostlarına kırgın olduğunu ifade eden Çıtak, "Düğünüme gelmeyen bazı dostlarıma yüz yüze geldiğimizde sitemlerimi ileteceğim. Onlara çok kırıldım" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN