İdo Tatlıses'ten elektrik faturası tepkisi: Böyle ölmem füze atın

İdo Tatlıses'ten  elektrik faturası tepkisi: Böyle ölmem füze atın

Elektrik, doğalgaz ve benzin zamlarına ünlü isimlerden tepkiler sürüyor. Yeni yılda yapılan zamlar Ocak ayında vatandaşın cebine yansırken bir isyan da şarkıcı İdo Tatlıses'ten geldi. Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Böyle ölmem füze atın" ifadelerini kullandı.

Yeni yıla zamlarla giren Türkiye'de zor durumda kalan esnaf iflasın eşiğindeyken ünlüler de sosyal medyadan evlerine gelen elektrik faturalarını paylaşmaya başladı. Daha önce elektrik, doğalgaz ve benzin zamlarına isyan eden Demet Akalın, Gökhan Özoğuz, Gülse Birsel ve Seray Sever'in ardından bir tepki de şarkıcı İdo Tatlıses'ten geldi.

İdo Tatlıses, evine gelen elektrik faturasını takipçileriyle paylaşıp isyan etti. Instagram hesabından evine gelen 7 bin 40 TL'lik elektrik faturasının fotoğrafını paylaşan İdo Tatlıses, "Böyle ölmem füze atın" notunu düştü.

idoo.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN