İğrenç alışkanlığı duyan Esra Ezmeci'nin nutku tutuldu! Kocası bakın geceleri ne emiyormuş?

İğrenç alışkanlığı duyan Esra Ezmeci'nin nutku tutuldu! Kocası bakın geceleri ne emiyormuş?

Psikolog ve Terapist Esra Ezmeci'ye gelen bir itiraf herkesi şaşırttı. Eşinin bir alışkanlığını ifşa eden kadının söyledikleri "Yok artık" dedirtti. Bakın kocası gece ne emiyormuş?

Cinsel çapa yöntemleriyle son dönemlerde herkesin dikkatini çeken Esra Ezmeci, sosyal medya üzerinden kendisine gelen soruları da yanıtlamayı ihmal etmiyor. Genelde ilişki üzerine soru ve itiraf alan Ezmeci'ye bu defa bir kadın takipçisi kocası hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

1488886.jpg

KOCASININ İĞRENÇ ALIŞANLIĞINI YAZDI

Esra Ezmeci'ye gelen mesajda, "Kocamı annesi 8 yaşına kadar emzirmiş. Hala gece yastık ve emzik emiyor. Bağımlılık mı bu?" sorusunu yöneltti. İlginç alışkanlığı duyanlar ise şaşırdı.

kocam.jpg

"PSİKOLOJİK DESTEK ALMALI"

Ünlü Psikolog ise kendisine gelen bu soru ve itiraf karşısında, "Bu bir bağımlılık ya da takıntı olabilir. 8 yaşına kadar bir çocuğu emzirmek doğru değil. Bu konuda psikolojik destek alabilir" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN