İki resim arasındaki 4 farkı sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor! 13 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

İki resim arasındaki 4 farkı sadece üstün zekalı olanlar bulabiliyor! 13 saniyede bulanların IQ'su en az 130 çıkıyor!

Farkı bulun: Birbirine benzeyen ancak farklı iki resim yan yana yerleştirilir. İki görüntü arasındaki beş farkı 13 saniye içinde tespit edebiliyorsanız, iyi bir gözlem yeteneğiniz var demektir. Zeka seviyenizi ve gözlem becerilerinizi şimdi bu meydan okuma ile test edin.

Bir farkı bulun etkinliği, benzer görünen iki resim arasındaki farkı bulmayı içerir. Neredeyse aynı görünseler de, iki resim arasında bazı farklılıklar olacaktır. Görevi başarıyla tamamlamak için kullanıcının iki resim arasındaki tüm farkları bulması gerekiyor.

Bu aktivite, deneyenlere eğlence ve eğlence sağlamanın yanı sıra, bireylerin mantıksal ve analitik becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

Hem çocuklar hem de yetişkinler bu aktiviteyi deneyebilir. Bu aktivite, grupta kimin en iyi gözlem becerisine sahip olduğunu görmek için gruplar halinde de denenebilir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu öğrenmek ister misiniz? O zaman iki resim arasındaki 5 farkı 13 saniyede bulun.

frk1.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ FARKLARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda gösterilen resim, iki özdeş köpek resmini göstermektedir. Aynı olmalarına rağmen iki resim arasında 5 fark var ve bunları bulmak için 13 saniyeniz var. Bu zorluğu çözmenin anahtarı, görüntüyü dikkatlice izlemek ve dikkatinizi çeken farklılıkları bulmaktır. Farklılıklardan bazıları kolayca tespit edilebilirken, diğerleri biraz araştırma gerektirebilir.

Kaç fark fark ettiniz? Saat hızla ilerlerken farklılıkları hızla not edin. İyi gözlem becerisine sahip bireyler, ayrılan süre içindeki farklılıkların hepsini olmasa da çoğunu tespit edebilecektir.

5 FARKI GÖRDÜN MÜ?

Bu aktivite beyin için bir egzersiz işlevi görür, beyninizi meşgul ederek mantıksal ve analitik düşünmeyi teşvik eder. Bu etkinliğin yararlı sonuçlarını elde etmek için, katılımcılar süre sınırından önce yanıtları arama dürtüsüne direnmelidir.

Şimdi, tüm farklılıkları tespit ettiniz mi? Sadece birkaç saniye kaldı. Ve.. Zaman sınırı sona erdi.

ZEKA OYUNU CEVABI

Kaçınız zaman sınırı içinde tüm farklılıkları tespit edebildiniz? Tüm farklılıkları tespit edebilenler, mükemmel gözlem becerilerine sahiptir. 5 farkı merak mı ediyorsunuz? O zaman, aşağıdaki çözüme göz atın.

frk2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN